BUCAK İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI SÖNMEZ; “ OĞUZHAN SPORDAKİ KÖTÜ GİDİŞİ DEĞERLENDİRDİ”

SPOR 30.12.2019 - 14:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2518+ kez okundu.
 

BUCAK İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI SÖNMEZ; “ OĞUZHAN SPORDAKİ KÖTÜ GİDİŞİ DEĞERLENDİRDİ”

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, yazılı bir açıklama yaparak Bucak Belediyesi Oğuzhan sporda yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.
 Başkan Sönmez, şehrimizin takımı Oğuzhan spor'a sahip çıkmayan siyasi zihniyete karşı olduklarını ve bu duruma tepki gösterdiklerini dile getirdi. Başkan Sönmez açıklamasında " BAL Liginde oynayan şehrimizin simgesi haline gelmiş olan Bucak Belediyesi Oğuzhan spor, yaşanan olaylar yüzünden bugün kötü duruma gelmiştir. Son olarak yönetimde yer alan bazı isimlerin istifa etmesiyle kulüp yönetilemez hale gelmiştir. Gerçi kulübü bu hale getirenlerde kamuoyu tarafından bilinmektedir. Adında Belediye olan Oğuzhan spor'un, Belediye tarafından destek alamadığı da herkes tarafından bilinmektedir. Geçtiğimiz günlerde makam koltuğunu, makam odasını değiştiren Başkan Emrullah Ünal, kendi keyifleri için gereksiz harcamalar yapmak yerine Oğuzhan sporumuza maddi destekte bulunsalardı, kulübümüz bu şekilde olmayacaktı. Her defasında tasarruf diye diye işçilere mesai ücreti bile yazmak istemeyen yönetim anlayışı aynı zihniyeti halkımızın spor sevgisi, takım bilinci içinde yapmakta ve Oğuzhanspor'a destekte bulunmamaktadır" ifadelerini kullandı. Oğuzhanspor'un ilçemizin namusu olduğunu dile getiren Başkan Sönmez, Milletvekili Yasin Uğur'u ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ı namusumuza sahip çıkmaya davet ederek, "Bugüne kadar hep destek olacağız diye diye kulüpte boy boy fotoğraf çektirenler, şimdilerde kulübün bu durumuna çare olamamaktadır. Bilinsin ki eğer Bucak'ın namusu olan Oğuzhanspor küme düşerse, Bucak halkı da bunun hesabını soracaktır" şeklinde ifade etti.                                  
İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, yazılı bir açıklama yaparak Bucak Belediyesi Oğuzhan sporda yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

 Başkan Sönmez, şehrimizin takımı Oğuzhan spor'a sahip çıkmayan siyasi zihniyete karşı olduklarını ve bu duruma tepki gösterdiklerini dile getirdi.
Başkan Sönmez açıklamasında " BAL Liginde oynayan şehrimizin simgesi haline gelmiş olan Bucak Belediyesi Oğuzhan spor, yaşanan olaylar yüzünden bugün kötü duruma gelmiştir. Son olarak yönetimde yer alan bazı isimlerin istifa etmesiyle kulüp yönetilemez hale gelmiştir. Gerçi kulübü bu hale getirenlerde kamuoyu tarafından bilinmektedir. Adında Belediye olan Oğuzhan spor'un, Belediye tarafından destek alamadığı da herkes tarafından bilinmektedir. Geçtiğimiz günlerde makam koltuğunu, makam odasını değiştiren Başkan Emrullah Ünal, kendi keyifleri için gereksiz harcamalar yapmak yerine Oğuzhan sporumuza maddi destekte bulunsalardı, kulübümüz bu şekilde olmayacaktı. Her defasında tasarruf diye diye işçilere mesai ücreti bile yazmak istemeyen yönetim anlayışı aynı zihniyeti halkımızın spor sevgisi, takım bilinci içinde yapmakta ve Oğuzhanspor'a destekte bulunmamaktadır" ifadelerini kullandı.


Oğuzhanspor'un ilçemizin namusu olduğunu dile getiren Başkan Sönmez, Milletvekili Yasin Uğur'u ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ı namusumuza sahip çıkmaya davet ederek, "Bugüne kadar hep destek olacağız diye diye kulüpte boy boy fotoğraf çektirenler, şimdilerde kulübün bu durumuna çare olamamaktadır. Bilinsin ki eğer Bucak'ın namusu olan Oğuzhanspor küme düşerse, Bucak halkı da bunun hesabını soracaktır" şeklinde ifade etti.

                                 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.