BUCAK MODERN KAPALI PAZAR YERİ VE SOSYAL TESİSE KAVUŞUYOR

TEKNOLOJİ 01.05.2021 - 13:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4300+ kez okundu.
 

BUCAK MODERN KAPALI PAZAR YERİ VE SOSYAL TESİSE KAVUŞUYOR

Modernleşerek gelişen Bucak, İlçesi Sosyal donatıları, Spor alanı, ortak kullanım alanları, ile Burdur’un en modern semt pazarına sahip oluyor.
 Sosyal donatıları, Spor alanı, ortak kullanım alanları, GES uyumlu çelik konstriksiyon çatısı ile azar alanı, Bucak’ta kurulan Pazar Pazarı Burdur’daki diğer açık hava pazar alanlarına örnek olacak.  VATANDAŞIMIZ VE ESNAFIMIZLA BİRLİKTE YOL YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ Konak Mahallesi 23 Nisan Caddesi üzerinde Pazar günleri kurulan Semt pazarının üzerini kapatarak hem pazar esnafına, hem de vatandaşlara daha güzel mekânlar armağan etmenin idealleri olduğunu vurgulayan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, pazar alanlarını kışın yağmurdan, yazın güneşten korunaklı yerler hale getirmek istediklerini söyledi. Başkan Ünal, “Pazar pazarımızı sadece alışveriş olacağı alanlar değil, ortak kullanım alanları, spor tesisi ve zabıta personelimizin güzel bir ofisi olacağı bir yaşam alanı haline getireceğiz. Vatandaşlarımızla ve esnafımızla birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. “dedi. Başkan Ünal açıklamasının devamında “Bucak Belediyesi olarak halkımıza hizmet etmek için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçim vaadlerimiz arasında yer alan bir projemizi daha hayata geçiriyoruz. İhaleye çıktık. Pazar pazarı alanını çelik konstrüksüyon  ile Güneş Enerji Sistemine uyumlu bir şekilde kapatıyoruz.” dedi.                     
Modernleşerek gelişen Bucak, İlçesi Sosyal donatıları, Spor alanı, ortak kullanım alanları, ile Burdur’un en modern semt pazarına sahip oluyor.

 Sosyal donatıları, Spor alanı, ortak kullanım alanları, GES uyumlu çelik konstriksiyon çatısı ile azar alanı, Bucak’ta kurulan Pazar Pazarı Burdur’daki diğer açık hava pazar alanlarına örnek olacak. 
VATANDAŞIMIZ VE ESNAFIMIZLA BİRLİKTE YOL YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Konak Mahallesi 23 Nisan Caddesi üzerinde Pazar günleri kurulan Semt pazarının üzerini kapatarak hem pazar esnafına, hem de vatandaşlara daha güzel mekânlar armağan etmenin idealleri olduğunu vurgulayan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, pazar alanlarını kışın yağmurdan, yazın güneşten korunaklı yerler hale getirmek istediklerini söyledi. Başkan Ünal, “Pazar pazarımızı sadece alışveriş olacağı alanlar değil, ortak kullanım alanları, spor tesisi ve zabıta personelimizin güzel bir ofisi olacağı bir yaşam alanı haline getireceğiz. Vatandaşlarımızla ve esnafımızla birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. “dedi.

Başkan Ünal açıklamasının devamında “Bucak Belediyesi olarak halkımıza hizmet etmek için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçim vaadlerimiz arasında yer alan bir projemizi daha hayata geçiriyoruz. İhaleye çıktık. Pazar pazarı alanını çelik konstrüksüyon  ile Güneş Enerji Sistemine uyumlu bir şekilde kapatıyoruz.” dedi.

                    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.