BUCAK’TA CADDELER VE SOKAKLAR ÇİÇEK AÇTI

GÜNDEM 18.05.2021 - 21:35, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3658+ kez okundu.
 

BUCAK’TA CADDELER VE SOKAKLAR ÇİÇEK AÇTI

Bucak Belediyesi, baharla birlikte kenti çiçeklerle donattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları yeşil alanların bakımını yaptı.
Bucak Belediyesi Cadde ve meydanlarda Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları baharı kentin dört bir yanına diktiği çiçeklerle karşıladı. Cadde ve meyanlar da Rengârenk kadife çiçeği, Rozet çiçeği, cennet bambusu, sarkıcı petunya,çıtır taflan, gold taflan, mavi yayılıcı ardıç, mavi çim, çimşir, spiral limoni selvi, oya ağacı, kırmızı yapraklı sedum ve güllerle süslenen yeşil alanlar kentte görsel şölen yaşatıyor. Bucak Belediyesi, baharla birlikte kenti çiçeklerle donattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları yeşil alanların bakımını yaptı ve bu alanları mevsimine özgü çiçeklerle yeniden düzenledi. Bucak’ın cadde, bulvar, park ve bahçeleri ile orta refüjleri adeta canlı çiçeklerin cümbüşü haline gelen bir tablo gibi süslendi.   BUCAK DA CADDELER ÇİÇEK AÇTI Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kentin farklı noktalarına yaz boyunca 25 bin adet mevsimlik çiçek, yer örtücü, sarılıcı ve soğanlı bitki türleri dikerek kenti güzelleştiriyor. Her mevsime özel çiçekleriyle Bucak’ın yeşiline renk katan Bucak Belediyesi, bahar aylarının gelmesiyle birlikte mevsime özel çiçek dikimleriyle toprağı nakış nakış işliyor.  Park Bahçeler ekiplerinin çalışmaları vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplayarak, esnaf ve vatandaşlar Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a teşekkür etti.  
Bucak Belediyesi, baharla birlikte kenti çiçeklerle donattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları yeşil alanların bakımını yaptı.

Bucak Belediyesi Cadde ve meydanlarda Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları baharı kentin dört bir yanına diktiği çiçeklerle karşıladı. Cadde ve meyanlar da Rengârenk kadife çiçeği, Rozet çiçeği, cennet bambusu, sarkıcı petunya,çıtır taflan, gold taflan, mavi yayılıcı ardıç, mavi çim, çimşir, spiral limoni selvi, oya ağacı, kırmızı yapraklı sedum ve güllerle süslenen yeşil alanlar kentte görsel şölen yaşatıyor.

Bucak Belediyesi, baharla birlikte kenti çiçeklerle donattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları yeşil alanların bakımını yaptı ve bu alanları mevsimine özgü çiçeklerle yeniden düzenledi. Bucak’ın cadde, bulvar, park ve bahçeleri ile orta refüjleri adeta canlı çiçeklerin cümbüşü haline gelen bir tablo gibi süslendi.

 

BUCAK DA CADDELER ÇİÇEK AÇTI
Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kentin farklı noktalarına yaz boyunca 25 bin adet mevsimlik çiçek, yer örtücü, sarılıcı ve soğanlı bitki türleri dikerek kenti güzelleştiriyor.

Her mevsime özel çiçekleriyle Bucak’ın yeşiline renk katan Bucak Belediyesi, bahar aylarının gelmesiyle birlikte mevsime özel çiçek dikimleriyle toprağı nakış nakış işliyor. 

Park Bahçeler ekiplerinin çalışmaları vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplayarak, esnaf ve vatandaşlar Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.