BURDUR 4 AÇIK SANTRANÇ TURNUVASINA HAZIRLANIYOR

SPOR 09.08.2018 - 14:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3805+ kez okundu.
 

BURDUR 4 AÇIK SANTRANÇ TURNUVASINA HAZIRLANIYOR

Burdur Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğinde düzenlenen Burdur Gölü Uluslararası 4. Açık Satranç Turnuvası 12 Ağustos’ta başlıyor.
Burdur Gölü’ndeki çekilmeye dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Burdur Gölü Uluslararası Açık Satranç Turnuvası’nın 4’üncüsü Burdur Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Burdur Gölü Uluslararası 4. Açık Satranç Turnuvası 12 Ağustos-17 Ağustos 2018 tarihleri arasında Bahçeşehir Koleji Spor Salonu'nda yapılacak. 12 Ağustos Pazar Günü saat 17.00’da Bahçeşehir Kolejinde ilk hamlenin yapılmasıyla başlayacak olan turnuva 17 Ağustos’ta düzenlenecek ödül töreniyle son bulacak. Turnuvaya yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 250 sporcu katılıyor. Beş farklı kategoride ve 9 tur üzerinden yapılacak turnuvada dereceye giren sporculara 20 bin TL ödül verilecek. “Göl Yoksa Burdur Yok” sloganıyla yola çıkılan etkinlikte, turnuvaya katılan sporcular için 15 Ağustos Çarşamba günü Türkiye’nin Maldivleri olarak değerlendirilen Salda Gölü’ ne de gezi düzenlenecektir.  
Burdur Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğinde düzenlenen Burdur Gölü Uluslararası 4. Açık Satranç Turnuvası 12 Ağustos’ta başlıyor.

Burdur Gölü’ndeki çekilmeye dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Burdur Gölü Uluslararası Açık Satranç Turnuvası’nın 4’üncüsü Burdur Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Burdur Gölü Uluslararası 4. Açık Satranç Turnuvası 12 Ağustos-17 Ağustos 2018 tarihleri arasında Bahçeşehir Koleji Spor Salonu'nda yapılacak.

12 Ağustos Pazar Günü saat 17.00’da Bahçeşehir Kolejinde ilk hamlenin yapılmasıyla başlayacak olan turnuva 17 Ağustos’ta düzenlenecek ödül töreniyle son bulacak.

Turnuvaya yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 250 sporcu katılıyor. Beş farklı kategoride ve 9 tur üzerinden yapılacak turnuvada dereceye giren sporculara 20 bin TL ödül verilecek.

“Göl Yoksa Burdur Yok” sloganıyla yola çıkılan etkinlikte, turnuvaya katılan sporcular için 15 Ağustos Çarşamba günü Türkiye’nin Maldivleri olarak değerlendirilen Salda Gölü’ ne de gezi düzenlenecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.