BURDUR-ISPARTA PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİF BAŞKANI EROĞUZ SEÇİMLERİ DEĞERLENDİRDİ.

GÜNDEM 30.06.2021 - 17:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3910+ kez okundu.
 

BURDUR-ISPARTA PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİF BAŞKANI EROĞUZ SEÇİMLERİ DEĞERLENDİRDİ.

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü yapılan kongre sonrasında Nasuh Eroğuz seçimleri kazanarak yeniden başkanlığa seçilerek yeni yönetimi ile basın toplantısı düzenledi.
Burdur- Isparta Pancar Ekicileri Kooperatif Başkanı Nasuh Eroğuz; kongre sonrasında yaptığı açıklamada Ben bu göreve 15 Ağustos 2005 yılında kongrede seçilerek geldim. Göreve geldiğim de sadece bu bina  vardı elbette ben ticaretten geldim. Bize ekonomik olarak en çok pancar teslim eden yöre Antalya’nın Elmalı İlçesinden başladım. Pancar Ekicileri Kooperatifimize bağlı birçok yerdeki satış merkezlerimizdeki binalar kiralık olarak bedelini ödüyorduk. Geçtiğimiz Cumartesi günü biz iki adaylı bir seçim geçirdik ve bizim başarımız ile seçimler tamamlandı. Ancak seçime giren karşımızdaki guruptan kimseye karşı kin ve kırgınlık içinde değilim şu anda buraya gelseler ayağa kalkar karşılarım.    Bu güne kadar 16 genel kurul yaptık ve bu süre içinde 1. Kör kuruş zarar etmedik ettirmedim. Hiçbir gerekçeyle üyelerimizin karşısına çıkmadım öte yandan ihtiyacı gözeterek batış merkezlerimizi kiradan kurtararak buralara vermemiz gereken bedel bizim kasamız da kaldı. Bundan böyle Kemer İlçesi ile bu önümüzdeki dönem yerlerini aldığımız alanlara yine satış merkezlerimizi kira olan yerlerden kurtulacak kendi mülkiyetimizde faaliyetlerimizi devam ettireceğiz. Ayrıca bütün bu iş merkezlerimizde 38 kendi personelimiz çalışmaktadır. Bu personelin 18 tanesi ziraat mühendisi karosunda çalışmaktadır. Bütün bu personelimiz sözleşmeli çalışmaktadır. Yine kendimize ait tohum ıslah istasyonumuz ile bir akaryakıt istasyonumuz devreye alınacaktır. Burdur merkez ve ilçeleri ile köylerinde aylık 45.500 top hayvansal yem tüketmektedir. Burdur da ise tüm yem fabrikalarının  ürettiği yek aylık 5 bin ton civarında Burdur kalan üretimi il dışından tedarik etmektedir. Yem fabrikası için organize sanayiden 28 dönüm fabrika için yer aldık.  Önümüzü görebilmek için şimdilik bu yatırımı ileriye dönük olarak öteledik.    
Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü yapılan kongre sonrasında Nasuh Eroğuz seçimleri kazanarak yeniden başkanlığa seçilerek yeni yönetimi ile basın toplantısı düzenledi.

Burdur- Isparta Pancar Ekicileri Kooperatif Başkanı Nasuh Eroğuz; kongre sonrasında yaptığı açıklamada Ben bu göreve 15 Ağustos 2005 yılında kongrede seçilerek geldim. Göreve geldiğim de sadece bu bina  vardı elbette ben ticaretten geldim. Bize ekonomik olarak en çok pancar teslim eden yöre Antalya’nın Elmalı İlçesinden başladım. Pancar Ekicileri Kooperatifimize bağlı birçok yerdeki satış merkezlerimizdeki binalar kiralık olarak bedelini ödüyorduk. Geçtiğimiz Cumartesi günü biz iki adaylı bir seçim geçirdik ve bizim başarımız ile seçimler tamamlandı. Ancak seçime giren karşımızdaki guruptan kimseye karşı kin ve kırgınlık içinde değilim şu anda buraya gelseler ayağa kalkar karşılarım.

   Bu güne kadar 16 genel kurul yaptık ve bu süre içinde 1. Kör kuruş zarar etmedik ettirmedim. Hiçbir gerekçeyle üyelerimizin karşısına çıkmadım öte yandan ihtiyacı gözeterek batış merkezlerimizi kiradan kurtararak buralara vermemiz gereken bedel bizim kasamız da kaldı. Bundan böyle Kemer İlçesi ile bu önümüzdeki dönem yerlerini aldığımız alanlara yine satış merkezlerimizi kira olan yerlerden kurtulacak kendi mülkiyetimizde faaliyetlerimizi devam ettireceğiz. Ayrıca bütün bu iş merkezlerimizde 38 kendi personelimiz çalışmaktadır. Bu personelin 18 tanesi ziraat mühendisi karosunda çalışmaktadır. Bütün bu personelimiz sözleşmeli çalışmaktadır. Yine kendimize ait tohum ıslah istasyonumuz ile bir akaryakıt istasyonumuz devreye alınacaktır. Burdur merkez ve ilçeleri ile köylerinde aylık 45.500 top hayvansal yem tüketmektedir. Burdur da ise tüm yem fabrikalarının  ürettiği yek aylık 5 bin ton civarında Burdur kalan üretimi il dışından tedarik etmektedir. Yem fabrikası için organize sanayiden 28 dönüm fabrika için yer aldık.  Önümüzü görebilmek için şimdilik bu yatırımı ileriye dönük olarak öteledik.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.