BURDUR CHP İL BAŞKANI AKBULUT; "VATANA İHANETİN ER YA DA GEÇ BEDELİ OLUR"

SİYASET 16.07.2020 - 12:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3945+ kez okundu.
 

BURDUR CHP İL BAŞKANI AKBULUT; "VATANA İHANETİN ER YA DA GEÇ BEDELİ OLUR"

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur" sözünü hatırlatarak, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde tüm şehitleri andı.
CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, 15 Temmuz darbe girişimini yıldönümünde yayınladığı mesajında; şunları kaydetti: "15 Temmuz 2016 yılında, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içine sızmış Fethullahçı Terör Örgütü mensupları tarafından bir darbe girişimi ve kalkışma yaşanmıştır. Kalkışmanın amacı, millet iradesini hiçe saymak, ülkemizi bölmek ve ülkemizde kardeş kanı akıtarak anarşist bir ortam oluşturmaktı. Milli mücadele döneminde olduğu gibi, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen hain darbe girişimi karşısında milletimiz etle tırnak olmuş, hep birlikte darbecileri püskürterek, hainlere hadlerini bildirmiştir. Milletimiz, iradesine ve ülkesine sahip çıkmıştır. Bundan sonra da bu necip milletin, milli mücadele ruhu ile bu vatan toprağını koruyacağından kimsenin şüphesi olmasın. Ülkemiz üzerinde içeride ve dışarıda hain emeller peşinde koşanlar 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi, bundan sonra da karşısında yüce milletimizi bulacaktır. Hainlere, Ulu Önderimiz Baş Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur' sözünü hatırlatıyor, 15 Temmuz hain darbe girişimini püskürten milletimizi kutlarken, başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız ve milletimizin istikbali uğruna toprağa düşmüş, gelmiş geçmiş tüm aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Sözlerimi yine devletimizin kurucu ve ebedi lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözüyle tamamlamak istiyorum;  'Efendiler ve ey millet, biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz.en doğru, en hakiki tarikat medeniyet tarikatıdır.'"
CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur" sözünü hatırlatarak, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde tüm şehitleri andı.

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, 15 Temmuz darbe girişimini yıldönümünde yayınladığı mesajında; şunları kaydetti: "15 Temmuz 2016 yılında, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içine sızmış Fethullahçı Terör Örgütü mensupları tarafından bir darbe girişimi ve kalkışma yaşanmıştır. Kalkışmanın amacı, millet iradesini hiçe saymak, ülkemizi bölmek ve ülkemizde kardeş kanı akıtarak anarşist bir ortam oluşturmaktı.
Milli mücadele döneminde olduğu gibi, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen hain darbe girişimi karşısında milletimiz etle tırnak olmuş, hep birlikte darbecileri püskürterek, hainlere hadlerini bildirmiştir.
Milletimiz, iradesine ve ülkesine sahip çıkmıştır. Bundan sonra da bu necip milletin, milli mücadele ruhu ile bu vatan toprağını koruyacağından kimsenin şüphesi olmasın. Ülkemiz üzerinde içeride ve dışarıda hain emeller peşinde koşanlar 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi, bundan sonra da karşısında yüce milletimizi bulacaktır. Hainlere, Ulu Önderimiz Baş Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur' sözünü hatırlatıyor, 15 Temmuz hain darbe girişimini püskürten milletimizi kutlarken, başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız ve milletimizin istikbali uğruna toprağa düşmüş, gelmiş geçmiş tüm aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.
Sözlerimi yine devletimizin kurucu ve ebedi lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözüyle tamamlamak istiyorum;  'Efendiler ve ey millet, biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz.en doğru, en hakiki tarikat medeniyet tarikatıdır.'"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.