BURDUR CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI COŞKULU BİR KONVOY DÜZENLEDİ

SİYASET 13.05.2023 - 13:43, Güncelleme: 13.05.2023 - 13:43 4232+ kez okundu.
 

BURDUR CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI COŞKULU BİR KONVOY DÜZENLEDİ

Burdur da seçimlerin son virajında CHP Milletvekili Adayları İzzet Akbulut, Hülya Gümüş ve Süleyman Erman Partiz yönetiminin ve başkan Ali Orkun Ercengizin katılımı ile konvoy düzenledi.
Burdur da 14 Mayıs 2023 günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için kısa süreli de olsa bir seçim kampanyası sırasında il merkezi ve ilçeler ile belde ve köylerde seçim kampanyaları yürüten CHP teşkilatları seçime bir gün kala seçimlerin son virajı olan konvoyu Otogar kavşağından başlatarak Cumhuriyet meydanında düzenledikleri etkinlikler ile bitirdi. Burdur otogarı önünde toplanan partililer ve CHP sempazizanı halk ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüşe geçtiler. Burdur CHP Milletvekili Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; eşi Hülya Ercengiz, Milletvekili adayları İzzet Akubulut, Hülya Güneş, Süleyman Erman partililer ve Katılımcı halk ile birlikte yürüdüler. Burdur da yapılan konvoy yürüyüşünün ardından araçlarla Bucak ilçesine geçen CHP heyeti ve adaylar burada yapacakları konvoy için hareket ettiler. Yol boyunca geçtikleri köylerdeki  halkı tarafından sevgi gösterilerinde bulunulan CHP Milletvekili adayları zaman zaman bazı yerleşims yerlerinde durduruldu. Bucak ilçesinde kalabalık bir partili gurubu ve halk meydan da sıcak bir ilgi ile karşılandı.
Burdur da seçimlerin son virajında CHP Milletvekili Adayları İzzet Akbulut, Hülya Gümüş ve Süleyman Erman Partiz yönetiminin ve başkan Ali Orkun Ercengizin katılımı ile konvoy düzenledi.

Burdur da 14 Mayıs 2023 günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için kısa süreli de olsa bir seçim kampanyası sırasında il merkezi ve ilçeler ile belde ve köylerde seçim kampanyaları yürüten CHP teşkilatları seçime bir gün kala seçimlerin son virajı olan konvoyu Otogar kavşağından başlatarak Cumhuriyet meydanında düzenledikleri etkinlikler ile bitirdi.

Burdur otogarı önünde toplanan partililer ve CHP sempazizanı halk ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüşe geçtiler. Burdur CHP Milletvekili Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; eşi Hülya Ercengiz, Milletvekili adayları İzzet Akubulut, Hülya Güneş, Süleyman Erman partililer ve Katılımcı halk ile birlikte yürüdüler.

Burdur da yapılan konvoy yürüyüşünün ardından araçlarla Bucak ilçesine geçen CHP heyeti ve adaylar burada yapacakları konvoy için hareket ettiler. Yol boyunca geçtikleri köylerdeki  halkı tarafından sevgi gösterilerinde bulunulan CHP Milletvekili adayları zaman zaman bazı yerleşims yerlerinde durduruldu. Bucak ilçesinde kalabalık bir partili gurubu ve halk meydan da sıcak bir ilgi ile karşılandı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.