BURDUR DA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ MEZARLARI BAŞINDA ANILDI

GÜNDEM 16.07.2023 - 12:28, Güncelleme: 16.07.2023 - 12:28 3657+ kez okundu.
 

BURDUR DA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ MEZARLARI BAŞINDA ANILDI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Türkiye Yüzyılının Kahramanları koşu yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim etti.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında  inanç, birlik ve beraberlik ruhuyla ay yıldızlı sancağı taşımak, Milli birlik ve beraberlik ruhunu topluma göstermek, tüm şehitlerimizin ve 15 Temmuz’da Şehit olan vatandaşlarımızın anısını yaşatmak amacıyla ‘Demokrasi Bilinci, Elden Ele Taşınan Bir Bayrak Yarışıdır’ sloganıyla; Gençlik ve Spor Bakanlığının 81 İl merkezinde düzenlediği sancak koşusuna katılan sporcularımız sancağı Vali Arslantaş’a takdim ettiler. Vali Arslantaş Sancak Koşusuna katılan sporculara ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Türkiye Yüzyılının Kahramanları koşu yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim etti. Burdur Osmanlı Mehteran Takımı gösterisini sundu.                       ŞEHİTLER MEZARLARI BAŞINDA ANILDI Güvenli Köyünde 15 Temmuz Şehidimiz Akif Altay ve Şehidimiz Jandarma Komando Er Ali Yıldırım'ın ailelerine ziyarette bulundu. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve İl Müftüsü Enver Türkmen’in yaptığı dua sonrası Burdur valisi Ali  Arslantaş, Şehidimiz Akif Altay ve Şehidimiz Jandarma Komando Er Ali Yıldırım’ın ailesine özel kutusunda bulunan Bayrağımızı Şehitlerimizin aile bireylerine yapılan ziyaret sonrasıtesmlim etti. Güvenli Köyü asri mezarlığında Şehitlerimizin kabirleri başında Kur'an Kerim okunarak, dua edildi.  
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Türkiye Yüzyılının Kahramanları koşu yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında  inanç, birlik ve beraberlik ruhuyla ay yıldızlı sancağı taşımak, Milli birlik ve beraberlik ruhunu topluma göstermek, tüm şehitlerimizin ve 15 Temmuz’da Şehit olan vatandaşlarımızın anısını yaşatmak amacıyla ‘Demokrasi Bilinci, Elden Ele Taşınan Bir Bayrak Yarışıdır’ sloganıyla; Gençlik ve Spor Bakanlığının 81 İl merkezinde düzenlediği sancak koşusuna katılan sporcularımız sancağı Vali Arslantaş’a takdim ettiler.
Vali Arslantaş Sancak Koşusuna katılan sporculara ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Türkiye Yüzyılının Kahramanları koşu yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim etti.
Burdur Osmanlı Mehteran Takımı gösterisini sundu.

                      ŞEHİTLER MEZARLARI BAŞINDA ANILDI

Güvenli Köyünde 15 Temmuz Şehidimiz Akif Altay ve Şehidimiz Jandarma Komando Er Ali Yıldırım'ın ailelerine ziyarette bulundu. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve İl Müftüsü Enver Türkmen’in yaptığı dua sonrası Burdur valisi Ali  Arslantaş, Şehidimiz Akif Altay ve Şehidimiz Jandarma Komando Er Ali Yıldırım’ın ailesine özel kutusunda bulunan Bayrağımızı Şehitlerimizin aile bireylerine yapılan ziyaret sonrasıtesmlim etti. Güvenli Köyü asri mezarlığında Şehitlerimizin kabirleri başında Kur'an Kerim okunarak, dua edildi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.