BURDUR DA UZAK DOĞU SPORLARI İLGİ GÖRMEYE BAŞLADI

SPOR 05.07.2019 - 14:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4477+ kez okundu.
 

BURDUR DA UZAK DOĞU SPORLARI İLGİ GÖRMEYE BAŞLADI

Burdur Belediyesi ve Burdur Yoga Merkezi iş birliği ile Yogayı halkla buluşturmak ve yaygınlaştırmak için, ücretsiz Yoga Seansları başlıyor.
Burdur Belediyesi, hem vatandaşların iyi ve kaliteli vakit geçirmesi, hem de her yaştan insanın spor yapması ve her türlü sporun ulaşılabilir olması amacıyla, birbirinden farklı etkinliklerine bir yenisi daha ekledi. Son dönemlerin en popüler spor aktivitelerinden olan yogayı, sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarla buluşturmaya hazırlanıyor. Her yaş gurubu vatandaşın katılabileceği ve ücretsiz yararlanacağı Yoga Seansı’nın ilki 8 Temmuz 2019 Pazartesi günü Sabah 07.00 Nurhan Çiftçibaşı Parkı’nda başlıyor. Burdur’da eğitim veren Yoga Eğitmeni Atiye Bozok eşliğinde yapılacak olan ücretsiz Yoga Seansları, 8 Temmuz- 10 Ağustos tarihleri arasında Burdur Belediyesi’nin belirleyeceği tesislerde, Sabah 07.00 saatlerinde yapılması planlandı. Konuya İlişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Zaman zaman aile, iş ve ev ortamında sıkıntılı zamanlar geçirebiliyoruz. Stresten arınarak kendisiyle, çevresiyle, ailesiyle, çocuklarıyla daha sağlıklı ilişkiler kurmak isteyen herkese, yoga yapmalarını öneriyorum. Biz bu sporu vatandaşımızla buluşturmak için böyle bir işbirliğinde bulunduk. Ücretsiz Yoga Seanslarına tüm halkımız davetlidir. ” diye konuştu. Yoga Eğitmeni Atiye Bozok ise Vatandaşların fiziksel, zihinsel ve ruhsal olarak rahatlama ihtiyaçlarını, yoga ile tanışarak giderebileceklerine vurgu yaparak, “Bir beden eğitimi olan yoganın kalp sağlığından, zihin sağlığına, sindirim sisteminden, stresi yenmeye kadar pek çok yararı var. 7’den 77’ye herkesin severek yapabileceği yoga hem beden gelişimine, hem de hastalıkların tedavisine önemli katkılar sağlıyor. Yoga, sadece belli bir yaş grubu için değil, herkes için önemli ve yararlı bir spor.” şeklinde konuştu
Burdur Belediyesi ve Burdur Yoga Merkezi iş birliği ile Yogayı halkla buluşturmak ve yaygınlaştırmak için, ücretsiz Yoga Seansları başlıyor.

Burdur Belediyesi, hem vatandaşların iyi ve kaliteli vakit geçirmesi, hem de her yaştan insanın spor yapması ve her türlü sporun ulaşılabilir olması amacıyla, birbirinden farklı etkinliklerine bir yenisi daha ekledi. Son dönemlerin en popüler spor aktivitelerinden olan yogayı, sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Her yaş gurubu vatandaşın katılabileceği ve ücretsiz yararlanacağı Yoga Seansı’nın ilki 8 Temmuz 2019 Pazartesi günü Sabah 07.00 Nurhan Çiftçibaşı Parkı’nda başlıyor. Burdur’da eğitim veren Yoga Eğitmeni Atiye Bozok eşliğinde yapılacak olan ücretsiz Yoga Seansları, 8 Temmuz- 10 Ağustos tarihleri arasında Burdur Belediyesi’nin belirleyeceği tesislerde, Sabah 07.00 saatlerinde yapılması planlandı.

Konuya İlişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Zaman zaman aile, iş ve ev ortamında sıkıntılı zamanlar geçirebiliyoruz. Stresten arınarak kendisiyle, çevresiyle, ailesiyle, çocuklarıyla daha sağlıklı ilişkiler kurmak isteyen herkese, yoga yapmalarını öneriyorum. Biz bu sporu vatandaşımızla buluşturmak için böyle bir işbirliğinde bulunduk. Ücretsiz Yoga Seanslarına tüm halkımız davetlidir. ” diye konuştu.

Yoga Eğitmeni Atiye Bozok ise Vatandaşların fiziksel, zihinsel ve ruhsal olarak rahatlama ihtiyaçlarını, yoga ile tanışarak giderebileceklerine vurgu yaparak, “Bir beden eğitimi olan yoganın kalp sağlığından, zihin sağlığına, sindirim sisteminden, stresi yenmeye kadar pek çok yararı var. 7’den 77’ye herkesin severek yapabileceği yoga hem beden gelişimine, hem de hastalıkların tedavisine önemli katkılar sağlıyor. Yoga, sadece belli bir yaş grubu için değil, herkes için önemli ve yararlı bir spor.” şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.