BURDUR DSP İL BAŞKANI ALİ ÜNAL” MECLİSTE OYNANAN KÖŞE KAPMACA SONA ERMELİ”

SİYASET 26.06.2020 - 11:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3555+ kez okundu.
 

BURDUR DSP İL BAŞKANI ALİ ÜNAL” MECLİSTE OYNANAN KÖŞE KAPMACA SONA ERMELİ”

Burdur DSP İl Başkanı Ali Ünal siyasetin bu gün geldiği noktada; Mecliste iktidar ile muhalefet arasında 18 yıldır bir köşe kapmaca oynanmaktadır.
Bu gün halk katmanlarının sorunları her geçen gün artarak devam etmektedir. Buna karşılık  iktidar ile muhalefet 18 yıldır köşe kapmaca oynamaktadır. Ama ülkenin ve bu ülkede halkın sorunları bir kenara itilmiş tabiri yerinde ise “Bozacının şahidi şıracı” tabirinden yola çıkarak sadece günü kurtarma adına birbirine laf yetiştirme gayreti ile gündem değiştirmektedirler. Geçmişte ulusun geleceği için mecliste bir araya gelen partileri sanki kabahat işlemişçesine eleştirenler, bu gün ittifaklarla yollarına devam etmektedirler. Bu ülkenin halklarına iyi bir gelecek sağlıyorsanız, ekonomik koşulları ülke gerçeklerine göre yaptıysanız yatağa giren her çocuğun karnı tok sırtı pek ise ve işsizliğe kalıcı bir çözün olduğu ve sokaklarda dolaşan her üç gençten birine iş sağladınızsa ve doğru bir yönetim sergileniyor ülke istenildiği gibi yönetiliyorsa neden ittifaklar yerine siyasi parti olarak tek başınıza seçim dönemlerinde halkın karşısına çıkmıyorsunuz. Ne olur artık Türk halkını albenisi iyi ambalaj ile kandırmayın çünkü içindeki mamul kötü ve çürük sizde biliyorsunuz . kötü yönetildiğinin halk artık bilincinde nerede ise ülke her alanda geriye gitmenin sancılarını yaşamaktadır. Elbette 18 yıllık bir zaman diliminde ülkenin kötü gidişini bir partinin üstüne atamazsınız bu konuda muhalefet partileri de aynı sorumluluk içindedir. Bugün iktidar partisi kendisine bir konuda muhalefet yapanları bir nedenle suçlu sayarken muhalefet partilerinden bazılarının adeta tef çaldığına şahit oluyoruz. Millet olarak sadece bizim içimiz sızlıyor. Bugün iktidara adeta koltuk değnekliği yapan partilere geçmişi hatırlatmak istiyorum. DSP’nin merhum lideri Bülent Ecevit, döneminde PKK köşeye sıkışmış, Fethullah örgütünün beli kırılmış Sakarya depreminin ardından halkın yaralarını sarmaya çalışan bunun için ise halkı ile birlikte sıkıntıların üstesinden gelen, halkı ile barışık bir hükümet ve yönetimi vardı. Halkına karşı saygılı bir lider portresi vardı. DSP bugün bütün güçlüklere karşı mevcut bütün illerdeki örgütleri ile gelecekte halkının refahı için çalışmaya hazırdır. Geçmişte olduğu gibi bugün de kadroları ile halkını refaha taşıyacak güce sahiptir.
Burdur DSP İl Başkanı Ali Ünal siyasetin bu gün geldiği noktada; Mecliste iktidar ile muhalefet arasında 18 yıldır bir köşe kapmaca oynanmaktadır.

Bu gün halk katmanlarının sorunları her geçen gün artarak devam etmektedir. Buna karşılık  iktidar ile muhalefet 18 yıldır köşe kapmaca oynamaktadır. Ama ülkenin ve bu ülkede halkın sorunları bir kenara itilmiş tabiri yerinde ise “Bozacının şahidi şıracı” tabirinden yola çıkarak sadece günü kurtarma adına birbirine laf yetiştirme gayreti ile gündem değiştirmektedirler. Geçmişte ulusun geleceği için mecliste bir araya gelen partileri sanki kabahat işlemişçesine eleştirenler, bu gün ittifaklarla yollarına devam etmektedirler.

Bu ülkenin halklarına iyi bir gelecek sağlıyorsanız, ekonomik koşulları ülke gerçeklerine göre yaptıysanız yatağa giren her çocuğun karnı tok sırtı pek ise ve işsizliğe kalıcı bir çözün olduğu ve sokaklarda dolaşan her üç gençten birine iş sağladınızsa ve doğru bir yönetim sergileniyor ülke istenildiği gibi yönetiliyorsa neden ittifaklar yerine siyasi parti olarak tek başınıza seçim dönemlerinde halkın karşısına çıkmıyorsunuz. Ne olur artık Türk halkını albenisi iyi ambalaj ile kandırmayın çünkü içindeki mamul kötü ve çürük sizde biliyorsunuz . kötü yönetildiğinin halk artık bilincinde nerede ise ülke her alanda geriye gitmenin sancılarını yaşamaktadır.

Elbette 18 yıllık bir zaman diliminde ülkenin kötü gidişini bir partinin üstüne atamazsınız bu konuda muhalefet partileri de aynı sorumluluk içindedir. Bugün iktidar partisi kendisine bir konuda muhalefet yapanları bir nedenle suçlu sayarken muhalefet partilerinden bazılarının adeta tef çaldığına şahit oluyoruz. Millet olarak sadece bizim içimiz sızlıyor. Bugün iktidara adeta koltuk değnekliği yapan partilere geçmişi hatırlatmak istiyorum.

DSP’nin merhum lideri Bülent Ecevit, döneminde PKK köşeye sıkışmış, Fethullah örgütünün beli kırılmış Sakarya depreminin ardından halkın yaralarını sarmaya çalışan bunun için ise halkı ile birlikte sıkıntıların üstesinden gelen, halkı ile barışık bir hükümet ve yönetimi vardı. Halkına karşı saygılı bir lider portresi vardı. DSP bugün bütün güçlüklere karşı mevcut bütün illerdeki örgütleri ile gelecekte halkının refahı için çalışmaya hazırdır. Geçmişte olduğu gibi bugün de kadroları ile halkını refaha taşıyacak güce sahiptir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.