BURDUR GAZETECİLER CEMİYETİ İMPARATORLAR ŞEHRİNİ ZİYARET ETTİ.

TURİZM 10.09.2018 - 12:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4696+ kez okundu.
 

BURDUR GAZETECİLER CEMİYETİ İMPARATORLAR ŞEHRİNİ ZİYARET ETTİ.

Burdur Gazeteciler Cemiyeti, üyeleri hafta sonunda turizm değerlerine sahip çıkmak ve tanıtıma katkı koymak için imparatorlar şehri “Sagallassos” antik kentini ziyaret etti.
Burdur Gazeteciler Cemiyeti, Üyeleri geleneksel hale getirdikleri hafta sonu gezilerinin sonuncusunu Ağlasun İlçesi yakınlarındaki “Sagallasoss” antik kentine yaptı. Cemiyet üyeleri ilk olarak Türkiye’nin Turizm’e açılan ve işletmeciliğini “Burdur Öğretmenevi” Müdürlüğü’nün yaptığı insuyu mağarasında Kahvaltı da bir araya geldiler. Topluca yaptıkları mağara gezisinin ardından, bir müddet burada zaman geçirmelerinin ardından gezinin ikinci bölümü olan, Ağlasun ilçesine hareket ettiler. Gazeteciler Cemiyeti Üyelerini Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan, karşıladı. Kısa bir dinlenmenin ardından Başkan Aydın ve cemiyet üyeleri ilçe yakınlarındaki imparatorlar şehri olarak da anılan tarihi “Sagalassos” kentine hareket edildi. Cemiyet üyeleri buradaki antik kente rehberliğini aynı zamanda da  İlçe doğumlu olan ve Turizmci kimliği ile Bilal Kabasakal yaptı. Antik kent hakanda önemli bilgilen ortaya koyan rehberimizin bizi gezdirmesinin ardından buradaki ziyaretimiz de sona erdi. Burdur Ağlasun yakınlarında Belediye, Özel sektör dayanışması ile yapılan “Sagalassoss Lodg” Butik Otel de kısa süreli dinlenmenin ardından, Ağlasun İlçesi Belediye Başkanı Aydın Kaplan’ın doğum yıl dönümü olması nedeniyle ilçe halkı tarafından hazırlanan bir sürpriz ile karşılaştılar. İlçe halkı Belediye Başkanının yeni yaşı nedeniyle yaptıkları irmik helvasından Başkan Aydın Kaplan ile birlikte Gazeteciler Cemiyeti’nin Üyelerine de ikram ettiler. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin Rektörü Prof DR. Adem Korkmaz tarafından ikram edilen çay ziyafetini de geri çevirmediler. Kısa süren sohbet sonrasında ayrıldılar.  
Burdur Gazeteciler Cemiyeti, üyeleri hafta sonunda turizm değerlerine sahip çıkmak ve tanıtıma katkı koymak için imparatorlar şehri “Sagallassos” antik kentini ziyaret etti.

Burdur Gazeteciler Cemiyeti, Üyeleri geleneksel hale getirdikleri hafta sonu gezilerinin sonuncusunu Ağlasun İlçesi yakınlarındaki “Sagallasoss” antik kentine yaptı. Cemiyet üyeleri ilk olarak Türkiye’nin Turizm’e açılan ve işletmeciliğini “Burdur Öğretmenevi” Müdürlüğü’nün yaptığı insuyu mağarasında Kahvaltı da bir araya geldiler. Topluca yaptıkları mağara gezisinin ardından, bir müddet burada zaman geçirmelerinin ardından gezinin ikinci bölümü olan, Ağlasun ilçesine hareket ettiler.

Gazeteciler Cemiyeti Üyelerini Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan, karşıladı. Kısa bir dinlenmenin ardından Başkan Aydın ve cemiyet üyeleri ilçe yakınlarındaki imparatorlar şehri olarak da anılan tarihi “Sagalassos” kentine hareket edildi. Cemiyet üyeleri buradaki antik kente rehberliğini aynı zamanda da  İlçe doğumlu olan ve Turizmci kimliği ile Bilal Kabasakal yaptı. Antik kent hakanda önemli bilgilen ortaya koyan rehberimizin bizi gezdirmesinin ardından buradaki ziyaretimiz de sona erdi.

Burdur Ağlasun yakınlarında Belediye, Özel sektör dayanışması ile yapılan “Sagalassoss Lodg” Butik Otel de kısa süreli dinlenmenin ardından, Ağlasun İlçesi Belediye Başkanı Aydın Kaplan’ın doğum yıl dönümü olması nedeniyle ilçe halkı tarafından hazırlanan bir sürpriz ile karşılaştılar. İlçe halkı Belediye Başkanının yeni yaşı nedeniyle yaptıkları irmik helvasından Başkan Aydın Kaplan ile birlikte Gazeteciler Cemiyeti’nin Üyelerine de ikram ettiler. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin Rektörü Prof DR. Adem Korkmaz tarafından ikram edilen çay ziyafetini de geri çevirmediler. Kısa süren sohbet sonrasında ayrıldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.