"BURDUR GÖLÜ DOĞA EĞİTİMİ VE ZİYARETÇİ MERKEZİ" EĞİTİM VE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

DİĞER 05.08.2023 - 11:15, Güncelleme: 05.08.2023 - 11:15 4078+ kez okundu.
 

"BURDUR GÖLÜ DOĞA EĞİTİMİ VE ZİYARETÇİ MERKEZİ" EĞİTİM VE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

İl Milli Eğitim Müdürlüğü İle Doğa Koruma Milli Parklar Bölge Müdürlüğü" Burdur Gölü Doğa Burdur Gölü Doğa Eğitim ve Ziyaretçi Merkezi Eğitimi ve Ziyaretçi Merkezi" Eğitim ve İşbirliği Protokolünün imzalandı.
Burdur Gölü Doğa Eğitim ve Ziyaretçi Merkezi’ Eğitim vec İşbirliği protokolü Valilik Makamında imzalandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü İle Doğa Koruma Milli Parklar Bölge Müdürlüğü arasında imazalan İmzalanan protokol kapsamında oluşturulacak "Doğa Eğitimi ve Ziyaretçi Merkezi" ile İlimiz başta olmak üzere bölgemiz ve Ülkemiz doğası, korunan alanları, sulak alanları, biyolojik çeşitliliği, kültürü hakkında, Burdur ve çevre illerden ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretim öğrencilerinin ilgi çekici ve merak uyandırıcı eğitim ortamlarında eğitim alması ve bunun yanı sıra farklı öğrenme ihtiyaçları doğrultusunda yerel halk dahil olmak üzere farklı kesimlere yönelik örgün eğitim, bilinçlendirme ve sürdürülebilirlik faaliyetlerinin de yürütülmesi amaçlanıyor. Protokol imza programına taraflar olarak Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Mahmut Temel, İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman ve ilgili Şube Müdürleri katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü İle Doğa Koruma Milli Parklar Bölge Müdürlüğü" Burdur Gölü Doğa Burdur Gölü Doğa Eğitim ve Ziyaretçi Merkezi Eğitimi ve Ziyaretçi Merkezi" Eğitim ve İşbirliği Protokolünün imzalandı.

Burdur Gölü Doğa Eğitim ve Ziyaretçi Merkezi’ Eğitim vec İşbirliği protokolü Valilik Makamında imzalandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü İle Doğa Koruma Milli Parklar Bölge Müdürlüğü arasında imazalan İmzalanan protokol kapsamında oluşturulacak "Doğa Eğitimi ve Ziyaretçi Merkezi" ile İlimiz başta olmak üzere bölgemiz ve Ülkemiz doğası, korunan alanları, sulak alanları, biyolojik çeşitliliği, kültürü hakkında, Burdur ve çevre illerden ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretim öğrencilerinin ilgi çekici ve merak uyandırıcı eğitim ortamlarında eğitim alması ve bunun yanı sıra farklı öğrenme ihtiyaçları doğrultusunda yerel halk dahil olmak üzere farklı kesimlere yönelik örgün eğitim, bilinçlendirme ve sürdürülebilirlik faaliyetlerinin de yürütülmesi amaçlanıyor.

Protokol imza programına taraflar olarak Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Mahmut Temel, İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman ve ilgili Şube Müdürleri katıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.