BURDUR GÖLÜ’NE KAR AŞISI

GÜNDEM 26.01.2022 - 11:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3862+ kez okundu.
 

BURDUR GÖLÜ’NE KAR AŞISI

Burdur Belediyesi kar küreme ve tuzlama ekipleri, şehir içindeki kar mücadelesi ile toplanan karları burdur gölüne taşıdı.
Burdur Belediyesi kar küreme ve tuzlama ekipleri, kar yağışının görüldüğü ilk andan itibaren çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ana caddeler başta olmak üzere tüm mahallelerde gece gündüz çalışan ekipler, toplanan karları Burdur Gölüne taşıyor. Burdur’da, kar yağışı memnuniyetle karşılanırken, Burdur Belediyesi ekipleri pazartesi gece yarısından itibaren kepçe, greyder ve bobcat ile topladıkları karları Burdur Gölüne taşımaya devam ediyor. Çalışmaları ilk günden itibaren yakından takip eden Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “7/24 esasına göre kar küreme, tuzlama ve solüsyon çalışmalarına, başta ana arterler olmak üzere cadde, sokak ve sosyal hayatı etkileyecek alanlarda çalışmalarımızı aksatmadan sürdürdük. Ekiplerimiz gece yarısından itibaren cadde ve sokak kenarlarında toplanan karları Burdur Gölüne ekiplerimiz taşıdı. Karla mücadele ve tuzlama ekiplerinin çalışmalarını aksatmadan tüm mahallelerde devam etmektedir. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Burdur Belediyesi kar küreme ve tuzlama ekipleri, şehir içindeki kar mücadelesi ile toplanan karları burdur gölüne taşıdı.

Burdur Belediyesi kar küreme ve tuzlama ekipleri, kar yağışının görüldüğü ilk andan itibaren çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ana caddeler başta olmak üzere tüm mahallelerde gece gündüz çalışan ekipler, toplanan karları Burdur Gölüne taşıyor. Burdur’da, kar yağışı memnuniyetle karşılanırken, Burdur Belediyesi ekipleri pazartesi gece yarısından itibaren kepçe, greyder ve bobcat ile topladıkları karları Burdur Gölüne taşımaya devam ediyor.

Çalışmaları ilk günden itibaren yakından takip eden Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “7/24 esasına göre kar küreme, tuzlama ve solüsyon çalışmalarına, başta ana arterler olmak üzere cadde, sokak ve sosyal hayatı etkileyecek alanlarda çalışmalarımızı aksatmadan sürdürdük. Ekiplerimiz gece yarısından itibaren cadde ve sokak kenarlarında toplanan karları Burdur Gölüne ekiplerimiz taşıdı. Karla mücadele ve tuzlama ekiplerinin çalışmalarını aksatmadan tüm mahallelerde devam etmektedir. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.