BURDUR İL MÜDÜRLERİ ABANT SU İŞLETKMESİNDEN MEMNUN DÖNDÜ

YAŞAM 11.02.2021 - 15:06, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3940+ kez okundu.
 

BURDUR İL MÜDÜRLERİ ABANT SU İŞLETKMESİNDEN MEMNUN DÖNDÜ

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre AKALIN ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Bayram BALBAN 2021 yılında da iş yeri ziyaretlerine devam ediyor.
İŞKUR İl Müdürü AKALIN ve SGK İl Müdürü BALBAN Burdur’un Ağlasun ilçesinde faaliyetine yeni başlayan Abant Su firmasını ziyaret edip 2021 yılı teşvikleri ve İŞKUR’un Aktif İş Gücü Hizmetleri kapsamında yürütülen İşbaşı Eğitim Programını anlattı. Tüm dünyanın karşı karşıya kaldığı salgın sürecinde üretimden ve yatırımdan vazgeçmeyen firmaların varlığından mutluluk duyduğunu belirten AKALIN, "Ağlasun İlçemizde yeni bir istihdam kapısı açan Abant Su firmasına ilimizde yaptıkları yatırım için teşekkür ederiz. Biz İŞKUR olarak yeni istihdam ve üretim yaratan firmaların her zaman yanındayız. " ifadesini kullandı. Firma yetkilisi Yavuz ULUSOY, “ Ağlasun ilçesinde açtığımız su dolum ve şişeleme tesisindeki çalışan sayımızı 125 kişiye kadar çıkarmayı planlıyoruz. Bu süreçte bize destek olan İŞKUR ve SGK ya çok teşekkür ederiz.” dedi.
Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre AKALIN ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Bayram BALBAN 2021 yılında da iş yeri ziyaretlerine devam ediyor.

İŞKUR İl Müdürü AKALIN ve SGK İl Müdürü BALBAN Burdur’un Ağlasun ilçesinde faaliyetine yeni başlayan Abant Su firmasını ziyaret edip 2021 yılı teşvikleri ve İŞKUR’un Aktif İş Gücü Hizmetleri kapsamında yürütülen İşbaşı Eğitim Programını anlattı.

Tüm dünyanın karşı karşıya kaldığı salgın sürecinde üretimden ve yatırımdan vazgeçmeyen firmaların varlığından mutluluk duyduğunu belirten AKALIN, "Ağlasun İlçemizde yeni bir istihdam kapısı açan Abant Su firmasına ilimizde yaptıkları yatırım için teşekkür ederiz. Biz İŞKUR olarak yeni istihdam ve üretim yaratan firmaların her zaman yanındayız. " ifadesini kullandı.

Firma yetkilisi Yavuz ULUSOY, “ Ağlasun ilçesinde açtığımız su dolum ve şişeleme tesisindeki çalışan sayımızı 125 kişiye kadar çıkarmayı planlıyoruz. Bu süreçte bize destek olan İŞKUR ve SGK ya çok teşekkür ederiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.