BURDUR JANDARMASI KURULUŞUNUN 180 YILINI TÖRENLERLE KUTLUYOR

ASAYİŞ 14.06.2019 - 11:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3772+ kez okundu.
 

BURDUR JANDARMASI KURULUŞUNUN 180 YILINI TÖRENLERLE KUTLUYOR

Burdur Jandarma Teşkilatı kuruluşunun 180 yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor. Jandarma teşkilatı ilk tören için Cumhuriyet meydanında kutlamalara başladı.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından Cumhuriyet meydanında hazırlanan törende saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardandan, Kıdemli Jandarma Albay Orhan Kılınç, Saat 09.00’da Atatürk anıtına çelenk koydu. Jandarma timleri tarafından bölge de yapılan operasyonlar ve görev faaliyetlerini ifade eden resim ve materyallerden oluşan serginin yanı sıra teknolojik olarak Jandarmanın görev anın da kullandığı cihaz ve materyaller sergilendi. Tören kapsamında Jandarma kıdemli Albay Orhan Kılınç ve beraberindeki jandarma yöneticilerinin de bulunduğu tim tarafından Burdur valisi Hasan Şıldak, makamında ziyaret edildi. Saat 15.00 de Burdur Jandarma teşkilatında kutlamalar çerçevesinde misafirlerin kabulü ve çeşitli etkinlikler sergilenecektir. Saat 21.00 21.30 saatleri arasında Burdur Gençlik Spor İl Müdürlüğü tenis kortlarında Jandarma 180. Yılı kutlamaları çerçevesinde jandarma tarafından oynanacak tenis maçı ve sonrasında kazananlara da plaketlerinin takdimi yapılarak kutlamalar kendi bünyesinde devam edecektir.
Burdur Jandarma Teşkilatı kuruluşunun 180 yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor. Jandarma teşkilatı ilk tören için Cumhuriyet meydanında kutlamalara başladı.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından Cumhuriyet meydanında hazırlanan törende saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardandan, Kıdemli Jandarma Albay Orhan Kılınç, Saat 09.00’da Atatürk anıtına çelenk koydu. Jandarma timleri tarafından bölge de yapılan operasyonlar ve görev faaliyetlerini ifade eden resim ve materyallerden oluşan serginin yanı sıra teknolojik olarak Jandarmanın görev anın da kullandığı cihaz ve materyaller sergilendi.

Tören kapsamında Jandarma kıdemli Albay Orhan Kılınç ve beraberindeki jandarma yöneticilerinin de bulunduğu tim tarafından Burdur valisi Hasan Şıldak, makamında ziyaret edildi. Saat 15.00 de Burdur Jandarma teşkilatında kutlamalar çerçevesinde misafirlerin kabulü ve çeşitli etkinlikler sergilenecektir. Saat 21.00 21.30 saatleri arasında Burdur Gençlik Spor İl Müdürlüğü tenis kortlarında Jandarma 180. Yılı kutlamaları çerçevesinde jandarma tarafından oynanacak tenis maçı ve sonrasında kazananlara da plaketlerinin takdimi yapılarak kutlamalar kendi bünyesinde devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.