BURDUR TİCARET BORSASI’INDAN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ

GÜNDEM 09.11.2021 - 17:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3455+ kez okundu.
 

BURDUR TİCARET BORSASI’INDAN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ

Burdur’da faaliyet gösteren okullarda, eğitim öğretim gören ve maddi durumu iyi olmayan 800 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.
Burdur Ticaret Borsası (BTB), geçmiş yıllarda olduğu gibi 2021-2022 eğitim öğretim yılında da, Burdur’da faaliyet gösteren okullarda, eğitim öğretim gören ve maddi durumu iyi olmayan 800 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu. Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, ilçe milli eğitim müdürlerini ziyaret ederek, kırtasiye paketlerini bizzat teslim etti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Burdur Ticaret Borsası tarafından hazırlanan 400 adet ilk, 400 adette orta öğretim olmak üzere toplam 800 adet kırtasiye paketini, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere ulaştırılarak eğitime katkıda bulundu. Bu kapsamda Bucak, Çeltikçi, Ağlasun, Kemer, Yeşilova, Karamanlı, Tefenni, Çavdır, Gölhisar ve Altınyayla ilçelerini ziyaret eden Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kahraman Arlı, Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Boz, Meclis Başkan Yardımcısı Nihat Eren, Meclis Üyeleri Halil Aygün, İsa Yalçın, Suat Atalay ve Genel Sekreter Naile Küçükkepeci Ergün, kırtasiye paketlerini ilçe milli eğitim müdürlerine teslim etti. İl merkezi ve ilçelerdeki maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin tespit edilip, Borsaya gönderilen listeler sonucunda kırtasiye yardımında bulunduklarını aktaran Gündüzalp, konu hakkında kısa bir açıklama yaparak, “Her zaman söylenildiği gibi ülkemizin geleceğine yapılan en büyük yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Burdur Ticaret Borsası olarak, imkanlarımız dahilinde geleceğimizin teminatı çocuklarımıza, üniversite öğrencilerimize ve dolayısıyla eğitim camiamıza destek verdik, veremeye de devam ediyoruz. Sadece eğitimle sınırlı kalmıyor, ilimizin ve ülkemizin yararına olan bütün projelerde yer almayı sürdürüyoruz. Başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olmak üzere destek veren yönetim kurulu ve meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunar, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni eder, tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.  
Burdur’da faaliyet gösteren okullarda, eğitim öğretim gören ve maddi durumu iyi olmayan 800 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Burdur Ticaret Borsası (BTB), geçmiş yıllarda olduğu gibi 2021-2022 eğitim öğretim yılında da, Burdur’da faaliyet gösteren okullarda, eğitim öğretim gören ve maddi durumu iyi olmayan 800 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu. Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, ilçe milli eğitim müdürlerini ziyaret ederek, kırtasiye paketlerini bizzat teslim etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Burdur Ticaret Borsası tarafından hazırlanan 400 adet ilk, 400 adette orta öğretim olmak üzere toplam 800 adet kırtasiye paketini, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere ulaştırılarak eğitime katkıda bulundu. Bu kapsamda Bucak, Çeltikçi, Ağlasun, Kemer, Yeşilova, Karamanlı, Tefenni, Çavdır, Gölhisar ve Altınyayla ilçelerini ziyaret eden Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kahraman Arlı, Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Boz, Meclis Başkan Yardımcısı Nihat Eren, Meclis Üyeleri Halil Aygün, İsa Yalçın, Suat Atalay ve Genel Sekreter Naile Küçükkepeci Ergün, kırtasiye paketlerini ilçe milli eğitim müdürlerine teslim etti.

İl merkezi ve ilçelerdeki maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin tespit edilip, Borsaya gönderilen listeler sonucunda kırtasiye yardımında bulunduklarını aktaran Gündüzalp, konu hakkında kısa bir açıklama yaparak, “Her zaman söylenildiği gibi ülkemizin geleceğine yapılan en büyük yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Burdur Ticaret Borsası olarak, imkanlarımız dahilinde geleceğimizin teminatı çocuklarımıza, üniversite öğrencilerimize ve dolayısıyla eğitim camiamıza destek verdik, veremeye de devam ediyoruz. Sadece eğitimle sınırlı kalmıyor, ilimizin ve ülkemizin yararına olan bütün projelerde yer almayı sürdürüyoruz. Başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olmak üzere destek veren yönetim kurulu ve meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunar, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni eder, tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.