BURDUR TURİZM DESTİNASYONLARI EMİTT FUARINDA TANITILIYOR

TURİZM 09.02.2022 - 15:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4487+ kez okundu.
 

BURDUR TURİZM DESTİNASYONLARI EMİTT FUARINDA TANITILIYOR

Burdur Turizm destinasyonları tanıtımı İstanbul Beylikdüzü Tüyap fuar organizasyonu alanında Burdur Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu Başkanlığı’nda bir ekip tarafından yapılıyor.
Burdur valiliği olarak buradaki organizasyonlara katıldığımız ilgililer tarafından ifade edildi. Burdur da bulunan turizm alanları başta olmak üzere tanıtımı yapılmaktadır. Biz organizasyona son anda dahil olduk burada alacağımız bilgiler ve yapacağımız çalışmalar ile önümüzdeki dönemi daha farklı olarak geçireceğimize inanıyorum. Gerçekten de Tüyap Turizm fuar organizasyonları açısından çok önemlibu tür organizasyonlara olması gereken zaman içinde müracaat ederek ilimizin içindeki antik alanlar tarihi ve doğal güzellikler ile etnoğrafik eserler ile folklorik güzellikler taşımak gerekiyor. Emitt Turizm ve tanıtım alanındaki stantların önemlileri arasında Balkan Ülkerlerinin stantları adeta göz kamaştırıyor bir yandan ağırlığı tanıtıma ayırırken diğer yandan stantlarını ziyaret eden Turizm acenteleri ile aynı anda kendi stantları içinde bulunan o ülkelerin Turizm acenteleri ile bağlantılarını yapmaktadırlar. Ülkemizden Turizmde kendi yörelerinde mesafe almış bir çok kent lezzetlerini kabul görmüş folklorik üstünlüklerini sergilemektedir. Burdur standında Bucak Salebi başta olmak üzere bu kendilerine ayrılan alanda lavanta ürünlerini ziyaretçilerine tanıtımını yapmaktadırlar, Burdur vali yardımcısı Ahmet Mailoğlu Burdur gibi orta ölçekli illerin genelde Turizm ve tanıtım da ise paylaştıkları konular genelde aynı ama bunu önümüzdeki yıl için aşacağımıza inanıyorum önce bizlerin yapacağı çalışmalar arasında evimizin içini düzenleyeceğiz. Gerek yurt içi gerek yurt dişi ziyaretçilerin neleri görmesini istiyoruz onları düzenleyeceğiz. Buradan gençlerimize sesleniyorum turizm yatırımı yapacak bu işten ben ekmek yemek istiyorum diyenlerin buraları gelip görmesini istiyorum. Burdur’un bu konudaki potansiyeli fazlasıyla var önemli olan motivasyon diyebilirim                 
Burdur Turizm destinasyonları tanıtımı İstanbul Beylikdüzü Tüyap fuar organizasyonu alanında Burdur Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu Başkanlığı’nda bir ekip tarafından yapılıyor.

Burdur valiliği olarak buradaki organizasyonlara katıldığımız ilgililer tarafından ifade edildi. Burdur da bulunan turizm alanları başta olmak üzere tanıtımı yapılmaktadır. Biz organizasyona son anda dahil olduk burada alacağımız bilgiler ve yapacağımız çalışmalar ile önümüzdeki dönemi daha farklı olarak geçireceğimize inanıyorum. Gerçekten de Tüyap Turizm fuar organizasyonları açısından çok önemlibu tür organizasyonlara olması gereken zaman içinde müracaat ederek ilimizin içindeki antik alanlar tarihi ve doğal güzellikler ile etnoğrafik eserler ile folklorik güzellikler taşımak gerekiyor.

Emitt Turizm ve tanıtım alanındaki stantların önemlileri arasında Balkan Ülkerlerinin stantları adeta göz kamaştırıyor bir yandan ağırlığı tanıtıma ayırırken diğer yandan stantlarını ziyaret eden Turizm acenteleri ile aynı anda kendi stantları içinde bulunan o ülkelerin Turizm acenteleri ile bağlantılarını yapmaktadırlar. Ülkemizden Turizmde kendi yörelerinde mesafe almış bir çok kent lezzetlerini kabul görmüş folklorik üstünlüklerini sergilemektedir. Burdur standında Bucak Salebi başta olmak üzere bu kendilerine ayrılan alanda lavanta ürünlerini ziyaretçilerine tanıtımını yapmaktadırlar,

Burdur vali yardımcısı Ahmet Mailoğlu Burdur gibi orta ölçekli illerin genelde Turizm ve tanıtım da ise paylaştıkları konular genelde aynı ama bunu önümüzdeki yıl için aşacağımıza inanıyorum önce bizlerin yapacağı çalışmalar arasında evimizin içini düzenleyeceğiz. Gerek yurt içi gerek yurt dişi ziyaretçilerin neleri görmesini istiyoruz onları düzenleyeceğiz. Buradan gençlerimize sesleniyorum turizm yatırımı yapacak bu işten ben ekmek yemek istiyorum diyenlerin buraları gelip görmesini istiyorum. Burdur’un bu konudaki potansiyeli fazlasıyla var önemli olan motivasyon diyebilirim

                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.