BURDUR’UN MİNİK SANTRANÇ USTALARI MİLLİ TAKIM DA

SPOR 06.02.2019 - 13:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3617+ kez okundu.
 

BURDUR’UN MİNİK SANTRANÇ USTALARI MİLLİ TAKIM DA

Satrançta 12 Yaş Genelinde Milli Takım Havuzuna Seçilen Burdur Belediyespor’lu Berke Eroğlu Başkan Ercengiz’i ziyaret etti
                Antalya’da 19-26 Ocak 2019 tarihlerinde 1893 sporcunun hamle yapmasıyla gerçekleştirilen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda Burdur Belediyespor’lu Berke Eroğlu, 12 yaş genel kategorisinde 200 sporcu arasında 4 üncü sıradaki sporcu ile eş puanla 10 uncu olarak madalya kazanmış ve kategorisinde Türk Satranç Milli Takımı havuzuna girmeye hak kazanmıştır. Berke Eroğlu, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret ederek destekleri için teşekkür etti. Başkan Ercengiz de Berkey’i ve Ailesini kutlayarak Milli takımda da başarılı hamlelerinin devamını diledi. Ziyarette Berke’nin annesi Şerife Demir, Başkan yardımcısı Serdar Başgül, Belediye Spor Yöneticileri İbrahim Onur ve Ali Say da hazır bulundu. 
Satrançta 12 Yaş Genelinde Milli Takım Havuzuna Seçilen Burdur Belediyespor’lu Berke Eroğlu Başkan Ercengiz’i ziyaret etti

                Antalya’da 19-26 Ocak 2019 tarihlerinde 1893 sporcunun hamle yapmasıyla gerçekleştirilen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda Burdur Belediyespor’lu Berke Eroğlu, 12 yaş genel kategorisinde 200 sporcu arasında 4 üncü sıradaki sporcu ile eş puanla 10 uncu olarak madalya kazanmış ve kategorisinde Türk Satranç Milli Takımı havuzuna girmeye hak kazanmıştır.

Berke Eroğlu, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret ederek destekleri için teşekkür etti. Başkan Ercengiz de Berkey’i ve Ailesini kutlayarak Milli takımda da başarılı hamlelerinin devamını diledi. Ziyarette Berke’nin annesi Şerife Demir, Başkan yardımcısı Serdar Başgül, Belediye Spor Yöneticileri İbrahim Onur ve Ali Say da hazır bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.