BURDUR VALİSİ ALİ ARSLANTAŞ 23 NİSAN MESAJI YAYINLADI

GÜNDEM 22.04.2021 - 16:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4029+ kez okundu.
 

BURDUR VALİSİ ALİ ARSLANTAŞ 23 NİSAN MESAJI YAYINLADI

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesaj yayınladı.
Burdur Valisi Ali Arslantaş 23 Nisan Mesajında: “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 101. yıldönümünü idrak ettiğimiz bu anlamlı günde, Aziz Milletimizin ve bugünün asıl sahipleri kıymetli çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. 23 Nisan 1920 tarihinde Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde açılan Gazi Meclis, işgal altındaki yurdumuzun kurtuluşu yolunda İstiklâl Mücadelemizin dönüm noktası olmuştur. İçinde bulunulan dönemin tüm olumsuz koşullara rağmen, Milletimizin azim ve kararlılık içerisinde topyekun olarak başlattığı var olma mücadelesini yöneten Yüce Meclisimiz, toprakları işgal edilmiş Devletimizin yeniden dirilişinde öncülük ederek, İstiklal ve İstikbalimiz yolunda büyük bir tarih yazmıştır. Büyük Önder Atatürk tarafından bu anlamlı tarih, egemenliğimizi sonsuza kadar koruyacak olan çocuklarımıza armağan edilmiştir. Tüm dünya çocuklarıyla paylaşılmış tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan bu bayram, yarınlarımızın asıl sahipleri çocuklarımıza duyulan güven ve güçlü inancın bir ifadesidir. Bugün bizlere düşen en önemli görev, Türk milletinin aydınlık yarınlarının teminatı, toplumun ortak umudu olan çocuklarımızın, gençlerimizin milli manevi değerlerine bağlı, sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak yetişmeleri ve hiçbir sıkıntı çekmeden huzurlu bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için çok çalışmaktır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Birinci Meclisimizin üyelerini, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum.
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesaj yayınladı.

Burdur Valisi Ali Arslantaş 23 Nisan Mesajında: “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 101. yıldönümünü idrak ettiğimiz bu anlamlı günde, Aziz Milletimizin ve bugünün asıl sahipleri kıymetli çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.

23 Nisan 1920 tarihinde Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde açılan Gazi Meclis, işgal altındaki yurdumuzun kurtuluşu yolunda İstiklâl Mücadelemizin dönüm noktası olmuştur.

İçinde bulunulan dönemin tüm olumsuz koşullara rağmen, Milletimizin azim ve kararlılık içerisinde topyekun olarak başlattığı var olma mücadelesini yöneten Yüce Meclisimiz, toprakları işgal edilmiş Devletimizin yeniden dirilişinde öncülük ederek, İstiklal ve İstikbalimiz yolunda büyük bir tarih yazmıştır.

Büyük Önder Atatürk tarafından bu anlamlı tarih, egemenliğimizi sonsuza kadar koruyacak olan çocuklarımıza armağan edilmiştir. Tüm dünya çocuklarıyla paylaşılmış tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan bu bayram, yarınlarımızın asıl sahipleri çocuklarımıza duyulan güven ve güçlü inancın bir ifadesidir.

Bugün bizlere düşen en önemli görev, Türk milletinin aydınlık yarınlarının teminatı, toplumun ortak umudu olan çocuklarımızın, gençlerimizin milli manevi değerlerine bağlı, sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak yetişmeleri ve hiçbir sıkıntı çekmeden huzurlu bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için çok çalışmaktır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Birinci Meclisimizin üyelerini, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.