BURDUR VALİSİ ALİ ARSLANTAŞ RAMAZAN BAYRAMI MESAJI YAYINLADI

GÜNDEM 10.05.2021 - 14:35, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3925+ kez okundu.
 

BURDUR VALİSİ ALİ ARSLANTAŞ RAMAZAN BAYRAMI MESAJI YAYINLADI

Birlik beraberlik duygularının en üst seviyeye taşındığı, sevgi, saygı hoşgörü gibi hasletlerimizin pekiştiği, dargınlıkların unutulduğu bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
“On bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nı geride bırakırken, birlik  beraberlik duygularının en üst seviyeye taşındığı, sevgi, saygı hoşgörü gibi hasletlerimizin pekiştiği, dargınlıkların unutulduğu bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milletimiz için yeri her zaman çok özel olan dini bayramlarımız,  barışa ve muhabbete vesile olmakla birlikte, yardımlaşma duygularının da en üst seviyede yaşanarak, ihtiyaç sahiplerine daha çok elin uzanmasına imkân sağlayan müstesna günlerdir. Her ne kadar, tüm dünyada görülmeye devam eden Pandemi dolayısıyla Bayram çoşkusunu ve sevincini tam olarak hissedemiyor olsakta, alınan tam kapanma tedbirlerini en hassas şekilde uygulayarak, nice Ramazan ve Bayramlara, en kısa sürede sağlık içerisinde mutlu huzurlu günlerde kavuşacağımıza yürekten inanıyorum. Salgın süreci bizlere gösterdi ki, hayatımızda en önemli konuların başında toplum sağlığının korunması geliyor. Bu konuda Ülkemiz olarak sürecin başından itibaren tüm kesimler olarak topyekün mücadele ediyoruz. Bir çok konuda bize bahşedilen yaşamın ne kadar değerli olduğunu anladığımız günleri yaşadık. Bu süreç eski Bayramları yad etmemize, özlemle anmamıza, hayata dair bazı dersler çıkarmamıza vesile oldu. Temenni ediyorum ki toplum olarak, millet olarak bu hastalığın üstesinden gelerek, her günümüzün bayram sevinci içerisinde geçtiği, nice bayramların hep birlikte yaşandığı güzel günlere kavuşacağız. Alınan tedbirler dolayısıyla bu Bayramda, aile büyüklerimizi, dost ve akrabalarımızı, bizler için her daim özel olan kesimleri ziyaret edemeyeceğiz. Ama başta anne ve babalarımız olarak bu kesimleri telefonla arayarak bayramlarını kutlamalı, Bayram sevincimizi uzaktan da olsa paylaşmalıyız. Bu duygu ve düşünceler içerisinde, Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel bayramlara ulaşmak dileğiyle tüm Burdurlu hemşerilerimin ve aziz milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum." dedi.
Birlik beraberlik duygularının en üst seviyeye taşındığı, sevgi, saygı hoşgörü gibi hasletlerimizin pekiştiği, dargınlıkların unutulduğu bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

“On bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nı geride bırakırken, birlik  beraberlik duygularının en üst seviyeye taşındığı, sevgi, saygı hoşgörü gibi hasletlerimizin pekiştiği, dargınlıkların unutulduğu bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Milletimiz için yeri her zaman çok özel olan dini bayramlarımız,  barışa ve muhabbete vesile olmakla birlikte, yardımlaşma duygularının da en üst seviyede yaşanarak, ihtiyaç sahiplerine daha çok elin uzanmasına imkân sağlayan müstesna günlerdir.

Her ne kadar, tüm dünyada görülmeye devam eden Pandemi dolayısıyla Bayram çoşkusunu ve sevincini tam olarak hissedemiyor olsakta, alınan tam kapanma tedbirlerini en hassas şekilde uygulayarak, nice Ramazan ve Bayramlara, en kısa sürede sağlık içerisinde mutlu huzurlu günlerde kavuşacağımıza yürekten inanıyorum.

Salgın süreci bizlere gösterdi ki, hayatımızda en önemli konuların başında toplum sağlığının korunması geliyor. Bu konuda Ülkemiz olarak sürecin başından itibaren tüm kesimler olarak topyekün mücadele ediyoruz. Bir çok konuda bize bahşedilen yaşamın ne kadar değerli olduğunu anladığımız günleri yaşadık. Bu süreç eski Bayramları yad etmemize, özlemle anmamıza, hayata dair bazı dersler çıkarmamıza vesile oldu.

Temenni ediyorum ki toplum olarak, millet olarak bu hastalığın üstesinden gelerek, her günümüzün bayram sevinci içerisinde geçtiği, nice bayramların hep birlikte yaşandığı güzel günlere kavuşacağız.

Alınan tedbirler dolayısıyla bu Bayramda, aile büyüklerimizi, dost ve akrabalarımızı, bizler için her daim özel olan kesimleri ziyaret edemeyeceğiz. Ama başta anne ve babalarımız olarak bu kesimleri telefonla arayarak bayramlarını kutlamalı, Bayram sevincimizi uzaktan da olsa paylaşmalıyız.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel bayramlara ulaşmak dileğiyle tüm Burdurlu hemşerilerimin ve aziz milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.