BUTSO İLE HALKBANK ARASINDA FİNANSMAN PROTOKOLÜ

EKONOMİ 06.01.2021 - 15:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3095+ kez okundu.
 

BUTSO İLE HALKBANK ARASINDA FİNANSMAN PROTOKOLÜ

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ile Halkbank arasında Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı protokolü imzalandı.
TOBB ile Halkbank arasındaki işbirliği kapsamında “Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı” Burdur’da da hayata geçirildi. Halkbank Antalya Bölge Koordinatörü Mikail Özdemir ve BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik “Paraf Ticari Kredi Kartı Güvenceli Tedarik Zinciri”ni başlatan imzaları attılar. İşbirliği anlaşmasının avantajlarını aktaran BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Bizler de ilimizdeki KOBİ’lere ve üyelerimize faydalı olacak bu finansmanın anlaşmasını gerçekleştirerek, tüccar ve sanayicilerimizi ekonomik anlamda rahatlatacak bir protokol imzaladık. Protokolümüz kapsamında üyelerimize ticaret hayatlarında çeşitli avantajlar mevcut. Satıcıya tahsilat, alıcıya vade avantajları sağlanıyor. Ticaret ve sanayide alıcı ve satıcının güven içinde alışveriş yapmasının önünü açan bu işbirliği kapsamında üyelerimiz çek-senet takibi yapmadan, tahsilat derdiyle uğraşmadan ürünlerini satabilecekler. Satılan ürünün bedelini de tahsilat riski taşımadan Halkbank’ın garantisiyle, peşin veya taksitli alacaklar. TOBB logolu Paraf KOBİ Kredi Kartlarıyla ürününü alacak ve ödemesini de 18 aya ulaşan esnek vadelerle yapabilecek. Böylelikle kredi, çek, senet, teminat mektubu yerine Paraf Ticari Kredi Kartları ile kolay ve uygun maliyetli ticaret imkânı sağlanacak. Bunlardan faydalanmak isteyen üyelerimiz Halkbank şubeleriyle iletişime geçebilirler. Hayırlı olsun” dedi. Protokolde Halkbank Antalya Ticari ve KOBİ Pazarlama Bölüm Müdürü Hacı Bekdur ve Halkbank Burdur Şube Müdürü Selçuk Arık’ın yanı sıra BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker, BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yardım ve BUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Daldal da hazır bulundular.  
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ile Halkbank arasında Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı protokolü imzalandı.

TOBB ile Halkbank arasındaki işbirliği kapsamında “Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı” Burdur’da da hayata geçirildi. Halkbank Antalya Bölge Koordinatörü Mikail Özdemir ve BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik “Paraf Ticari Kredi Kartı Güvenceli Tedarik Zinciri”ni başlatan imzaları attılar.

İşbirliği anlaşmasının avantajlarını aktaran BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Bizler de ilimizdeki KOBİ’lere ve üyelerimize faydalı olacak bu finansmanın anlaşmasını gerçekleştirerek, tüccar ve sanayicilerimizi ekonomik anlamda rahatlatacak bir protokol imzaladık. Protokolümüz kapsamında üyelerimize ticaret hayatlarında çeşitli avantajlar mevcut. Satıcıya tahsilat, alıcıya vade avantajları sağlanıyor. Ticaret ve sanayide alıcı ve satıcının güven içinde alışveriş yapmasının önünü açan bu işbirliği kapsamında üyelerimiz çek-senet takibi yapmadan, tahsilat derdiyle uğraşmadan ürünlerini satabilecekler. Satılan ürünün bedelini de tahsilat riski taşımadan Halkbank’ın garantisiyle, peşin veya taksitli alacaklar. TOBB logolu Paraf KOBİ Kredi Kartlarıyla ürününü alacak ve ödemesini de 18 aya ulaşan esnek vadelerle yapabilecek. Böylelikle kredi, çek, senet, teminat mektubu yerine Paraf Ticari Kredi Kartları ile kolay ve uygun maliyetli ticaret imkânı sağlanacak. Bunlardan faydalanmak isteyen üyelerimiz Halkbank şubeleriyle iletişime geçebilirler. Hayırlı olsun” dedi.

Protokolde Halkbank Antalya Ticari ve KOBİ Pazarlama Bölüm Müdürü Hacı Bekdur ve Halkbank Burdur Şube Müdürü Selçuk Arık’ın yanı sıra BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker, BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yardım ve BUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Daldal da hazır bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.