ÇALIŞANLAR VE ÇOCUKLARINA YABANCI DİL AVANTAJI

EĞİTİM 21.01.2020 - 17:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3486+ kez okundu.
 

ÇALIŞANLAR VE ÇOCUKLARINA YABANCI DİL AVANTAJI

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in girişimleri ile gerçekleştirilen çalışmayla, British Town İngilizce Dil Okulları’ndan 20 indirimli faydalanacak.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve British Town İngilizce Dil Okulları Kurum Müdürü Pelin Coşkun’un imzaladığı anlaşma ile Burdur Belediye Personeli ve çocukları dil okullarından 20 indirimli faydalanacak. Dünya insanı olabilmek için ikinci bir dilinin önemine vurgu yapan başkan Ercengiz, “Bir anlaşma imzalıyoruz. Yapacağımız anlaşma ile belediye personellerimiz ve yakınlarının dil öğrenimine katkı vereceğiz. Kurum müdürümüz Pelin hanım ile atacağımız protokol ile arkadaşlarımız bu dil eğitimlerini  20 daha indirimli alarak hem kendilerinin, hem yakınlarının ve çocuklarının dil öğrenmeleri için bir yol açmış olacağız. Çünkü bizim için bir dil, bir insan demek. Bir insanın bir dil öğrenmesi bizim açımızdan çok önemli. Çünkü dünya insanı olabilmek için artık bir dil değil, birden fazla dil bilinmesi gerekiyor. Umarım arkadaşlarımız bu protokolden yararlanır. Bu protokol çerçevesinde yabancı dil öğrenmelerine katkı vermiş oluruz.” İfadeleri kullandı.  
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in girişimleri ile gerçekleştirilen çalışmayla, British Town İngilizce Dil Okulları’ndan 20 indirimli faydalanacak.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve British Town İngilizce Dil Okulları Kurum Müdürü Pelin Coşkun’un imzaladığı anlaşma ile Burdur Belediye Personeli ve çocukları dil okullarından 20 indirimli faydalanacak.

Dünya insanı olabilmek için ikinci bir dilinin önemine vurgu yapan başkan Ercengiz, “Bir anlaşma imzalıyoruz. Yapacağımız anlaşma ile belediye personellerimiz ve yakınlarının dil öğrenimine katkı vereceğiz. Kurum müdürümüz Pelin hanım ile atacağımız protokol ile arkadaşlarımız bu dil eğitimlerini  20 daha indirimli alarak hem kendilerinin, hem yakınlarının ve çocuklarının dil öğrenmeleri için bir yol açmış olacağız. Çünkü bizim için bir dil, bir insan demek. Bir insanın bir dil öğrenmesi bizim açımızdan çok önemli. Çünkü dünya insanı olabilmek için artık bir dil değil, birden fazla dil bilinmesi gerekiyor. Umarım arkadaşlarımız bu protokolden yararlanır. Bu protokol çerçevesinde yabancı dil öğrenmelerine katkı vermiş oluruz.” İfadeleri kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.