ÇALIŞTAYIN İKİNCİ GÜNÜNDE SONUÇ BİLDİRİSİ YAYINLANDI

SPOR 07.02.2021 - 18:50, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3453+ kez okundu.
 

ÇALIŞTAYIN İKİNCİ GÜNÜNDE SONUÇ BİLDİRİSİ YAYINLANDI

En çok ihtiyacımız olan şey ise, menfaate dayanmayan gönüllülük esasındaki faaliyetler. Güzelliği dış görünüşte, şekilde, bedende et ve kemikte arayan muhakkak ki hata etmiştir
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ortaklığında Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında yürütülen “Biz Bir Takımız” projesinin kapanış ve değerlendirme çalıştaylarının üçüncüsü ikinci gün sonuç ve değerlendirme oturumları sonrası konuşmalar yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü Proje Destekleri Daire Başkanı Abdülhamit Yağmurcu kapanış programında ilk konuşmayı yaptı. Yağmurcu konuşmasında; “Bu proje değerli ve güzel bir proje. Umarım bunun devamı gelir. Toplumdaki en büyük sorunlardan bir tanesi güven sorunu. İnsanlar, devletler birbirlerine güvenmiyor. En çok ihtiyacımız olan şey ise, menfaate dayanmayan gönüllülük esasındaki faaliyetler. Güzelliği dış görünüşte, şekilde, bedende et ve kemikte arayan muhakkak ki hata etmiştir. Kişinin vefası, insanlığı, dürüstlüğüdür güzellik. Bizim buradaki güzel işimiz bu projenin çok güzel sonuçlarının olması. Bir şey güzel olabilir, kıymetli olabilir ama onu çok anlamlı hale getirecek bir başka kriter de onun devamlı olmasıdır. Sporcular bunu en iyi bilenlerdir. Arkadaşlarımız birtakım zorlukları anlattılar. Biz bunları not ettik bundan sonraki projelerimizde dikkate alacağız. Yani tecrübelerinizden istifade edeceğiz, geliştireceğiz” dedi. Daha sonra konuşma yapan Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç da sonuç ve değerlendirmeleri paylaştı. Kılınç konuşmasında: “İyi niyetle yola çıkılmış bir proje. Eğiticilerin eğitimini üstlenen akademisyen arkadaşlarımızla birlikte gençlerimizi bir eğitimden geçirdik. Temel felsefemiz bizim gerçek öğretmenlerimiz öğrencilerimizdir. Bu süreçte onlardan çok şeyler öğrendik ve onlar aslında bu genç yaşlarına rağmen üzerlerine yüklenen bu ağır misyonu da çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler. Toplamda dört çalıştayımız var ama bu çalıştay en anlamlısıydı diyebiliriz. Çünkü uygulamanın içinde olan arkadaşlarımız da burada. Dönütler bu projenin bir bakıma nasıl işlediğini ve gelecekte de nasıl işlenmesi gerektiği konusunda bizlere çok ciddi fikirler verdi. Bir kez daha emeklerine, yüreklerine, bilgilerine teşekkür ediyorum” dedi. Sonuçların değerlendirmesini de yapan Kılınç; “Katılımcıların en önemli gördüğü konular takım ruhu, ekip çalışması, iş birliği, benlik saygısı, özgüven ve kültürel farklılıklara saygı ile sosyal kabul olarak sonuçları çıkarttık. Bunlar en önemli kazanımlarımız” dedi.
En çok ihtiyacımız olan şey ise, menfaate dayanmayan gönüllülük esasındaki faaliyetler. Güzelliği dış görünüşte, şekilde, bedende et ve kemikte arayan muhakkak ki hata etmiştir

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ortaklığında Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında yürütülen “Biz Bir Takımız” projesinin kapanış ve değerlendirme çalıştaylarının üçüncüsü ikinci gün sonuç ve değerlendirme oturumları sonrası konuşmalar yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü Proje Destekleri Daire Başkanı Abdülhamit Yağmurcu kapanış programında ilk konuşmayı yaptı. Yağmurcu konuşmasında; “Bu proje değerli ve güzel bir proje. Umarım bunun devamı gelir. Toplumdaki en büyük sorunlardan bir tanesi güven sorunu. İnsanlar, devletler birbirlerine güvenmiyor. En çok ihtiyacımız olan şey ise, menfaate dayanmayan gönüllülük esasındaki faaliyetler. Güzelliği dış görünüşte, şekilde, bedende et ve kemikte arayan muhakkak ki hata etmiştir. Kişinin vefası, insanlığı, dürüstlüğüdür güzellik. Bizim buradaki güzel işimiz bu projenin çok güzel sonuçlarının olması. Bir şey güzel olabilir, kıymetli olabilir ama onu çok anlamlı hale getirecek bir başka kriter de onun devamlı olmasıdır. Sporcular bunu en iyi bilenlerdir. Arkadaşlarımız birtakım zorlukları anlattılar. Biz bunları not ettik bundan sonraki projelerimizde dikkate alacağız. Yani tecrübelerinizden istifade edeceğiz, geliştireceğiz” dedi.

Daha sonra konuşma yapan Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç da sonuç ve değerlendirmeleri paylaştı. Kılınç konuşmasında: “İyi niyetle yola çıkılmış bir proje. Eğiticilerin eğitimini üstlenen akademisyen arkadaşlarımızla birlikte gençlerimizi bir eğitimden geçirdik. Temel felsefemiz bizim gerçek öğretmenlerimiz öğrencilerimizdir. Bu süreçte onlardan çok şeyler öğrendik ve onlar aslında bu genç yaşlarına rağmen üzerlerine yüklenen bu ağır misyonu da çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler. Toplamda dört çalıştayımız var ama bu çalıştay en anlamlısıydı diyebiliriz. Çünkü uygulamanın içinde olan arkadaşlarımız da burada. Dönütler bu projenin bir bakıma nasıl işlediğini ve gelecekte de nasıl işlenmesi gerektiği konusunda bizlere çok ciddi fikirler verdi. Bir kez daha emeklerine, yüreklerine, bilgilerine teşekkür ediyorum” dedi. Sonuçların değerlendirmesini de yapan Kılınç; “Katılımcıların en önemli gördüğü konular takım ruhu, ekip çalışması, iş birliği, benlik saygısı, özgüven ve kültürel farklılıklara saygı ile sosyal kabul olarak sonuçları çıkarttık. Bunlar en önemli kazanımlarımız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.