ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ŞEHİT MEZARLARI BAŞINDA ANILDI

GÜNDEM 18.03.2022 - 13:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4198+ kez okundu.
 

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ŞEHİT MEZARLARI BAŞINDA ANILDI

Burdur da Şehitlikte düzenlenen ’18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıldönümü’ Şehitlikte düzenlenen anma programı yapıldı.
Burdur da Şehitlik Anıtı önünde gerçekleştirilen törende Valilik, Garnizon Komutanlığı, Belediye ve Muharip Gaziler Derneği’nin çelenkleri sunulmasının ardından aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ile birlikte saygı atışı ve İstiklal Marşı okundu.  Garnizon Komutanlığı adına günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Yzb. Mehmet Kezek’ yaptı Gazi Himmet Can tarafından okunan şiir’in ardından Vali Arslantaş  ile birlikte protokol Şehitlik  Özel Defteri’ni imzaladı. Burdur Valisi Ali Arslantaş, Şehitlik Şeref Defterine şunları yazdı; Türk Milleti olarak, sizlerden aldığımız ilham ve vatan sevgisiyle, milletçe farklılıklarımızı zenginlik olarak görüp yeniden pekiştireceğimiz birlik ve beraberliğimizin sağladığı güçle tek millet tek devlet tek bayrak tek vatan tek devlet anlayışıyla aziz milletimizin geleceğini aydınlatma ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma kararlılığımızı bir kez daha tekrarlıyoruz ruhlarınız ebediyete kadar şad olsun. Şehitlik kulesinde Şeref Defterinin imzalanmasının ardından Vali Arslantaş, Şehit Aileleri ve törene katılan protokol üyeleri ve şehit yakınları, vatandaşlar beraberinde aziz şehitlerimizi kabirleri başında ziyaret edilerek karanfiller bırakıldı. Şehitlerin mezarları başında dua okutuldu. .   
Burdur da Şehitlikte düzenlenen ’18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıldönümü’ Şehitlikte düzenlenen anma programı yapıldı.

Burdur da Şehitlik Anıtı önünde gerçekleştirilen törende Valilik, Garnizon Komutanlığı, Belediye ve Muharip Gaziler Derneği’nin çelenkleri sunulmasının ardından aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ile birlikte saygı atışı ve İstiklal Marşı okundu. 

Garnizon Komutanlığı adına günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Yzb. Mehmet Kezek’ yaptı Gazi Himmet Can tarafından okunan şiir’in ardından Vali Arslantaş  ile birlikte protokol Şehitlik  Özel Defteri’ni imzaladı.

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Şehitlik Şeref Defterine şunları yazdı; Türk Milleti olarak, sizlerden aldığımız ilham ve vatan sevgisiyle, milletçe farklılıklarımızı zenginlik olarak görüp yeniden pekiştireceğimiz birlik ve beraberliğimizin sağladığı güçle tek millet tek devlet tek bayrak tek vatan tek devlet anlayışıyla aziz milletimizin geleceğini aydınlatma ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma kararlılığımızı bir kez daha tekrarlıyoruz ruhlarınız ebediyete kadar şad olsun.

Şehitlik kulesinde Şeref Defterinin imzalanmasının ardından Vali Arslantaş, Şehit Aileleri ve törene katılan protokol üyeleri ve şehit yakınları, vatandaşlar beraberinde aziz şehitlerimizi kabirleri başında ziyaret edilerek karanfiller bırakıldı. Şehitlerin mezarları başında dua okutuldu. . 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.