ÇATLAKLARA DOĞAL VE ETKİLİ DOKUNUŞ MUSTELA MATERNİTE SERİSİ’NDE

SAĞLIK 16.11.2020 - 14:37, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3050+ kez okundu.
 

ÇATLAKLARA DOĞAL VE ETKİLİ DOKUNUŞ MUSTELA MATERNİTE SERİSİ’NDE

Hamilelik ve doğum anneler için unutulmayacak, ancak vücutta da bazı değişimlere neden olan bir dönem. Ani kilo alıp verme, hormonal değişimler, genişleyen vücut, gerginliğini ve elastikiyetini kaybeden cilt bu değişimlerin başında geliyor.
Bu dönemi en doğal şekilde geçirmek isteyen anneler, cilt bakımlarında da doğal ve güvenilir içerikli ürünleri tercih ediyor. Doğal kökenli içeriklerden oluşan Mustela Maternite Serisi Ürünleri, anne adayları ve yeni annelerin cilt esnekliğinin korunmasına yardımcı oluyor. BEBEK BAKIMI ANNE KARNINDA BAŞLAR Bebek bakımı anne karnında başladığı için tüm Mustela anne ürünlerinde şüpheli hiçbir madde bulunmuyor. Güvenlik ve etkinlik testleri dermatolojik olarak değerlendirilen ve rafa çıkmadan önce 450’den fazla testten geçen ürünler ayrıca bağımsız bir toksikoloji uzmanı tarafından onaylanıyor. Bebek beklenen andan itibaren kullanıma uygun olan ürünler, alkol, kafein, paraben, bisfenol gibi riskli maddeler içermez.   Mustela, Maternite Serisi ile annelere farklı ihtiyaçlarına yönelik olarak krem, yağ ve serumdan oluşan ürünler sunuyor. Göğüs Ucu Kremi :  100 doğal ve organik içeriklerle üretilen krem, hassas meme uçlarını nemlendirir, korur ve rahatsızlık hissini hafifletir. Besleyici özellikleri ile bilinen Omega 6 ve 9 bakımından saf ve zengin zeytinyağı içerir. İçeriğindeki bitkisel gliserin ve E vitamini sayesinde cildi besler, nemlendirir ve korur. Çatlak Serumu : 96 doğal kökenli içeriklerle formüle edilen çatlak serumu, patentli doğal aktif içerik Avokado Yağı ile anne adaylarının zayıflamış olan hidrolipidik film tabakasının eski haline getirilmesine ve korunmasına yardımcı olur. Yoğun nemlendirme özelliği ile cildi güçlendirmeye ve cilt elastikiyetini arttırmaya yardımcı olur Çatlak Kremi : 96 doğal kökenli içeriklerle formüle edilen çatlak kremi, patentli doğal aktif içerik Avokado Peptidleri sayesinde ciltteki gerginlik hissini azaltır, cilt elastikiyetini destekler, cildi yumuşatır ve çatlak oluşumuna karşı koruyucu bakım sağlar. Çatlak Yağı :  100 doğal ve organik  içeriklerle formüle edilen çatlak yağı, patentli doğal aktif içerik Avokado Yağı ile çatlak oluşumuna sebep olan unsurlara karşı cildin dayanıklılığının artmasına yardımcı olur. E Vitamini formülün doğal antioksidanıdır. Anne adayları ve yeni anneler için özel olarak formüle edilen ürünler, hamilelikte ve doğum sonrasında emzire döneminde güvenle kullanılabiliyor.  
Hamilelik ve doğum anneler için unutulmayacak, ancak vücutta da bazı değişimlere neden olan bir dönem. Ani kilo alıp verme, hormonal değişimler, genişleyen vücut, gerginliğini ve elastikiyetini kaybeden cilt bu değişimlerin başında geliyor.

Bu dönemi en doğal şekilde geçirmek isteyen anneler, cilt bakımlarında da doğal ve güvenilir içerikli ürünleri tercih ediyor. Doğal kökenli içeriklerden oluşan Mustela Maternite Serisi Ürünleri, anne adayları ve yeni annelerin cilt esnekliğinin korunmasına yardımcı oluyor.

BEBEK BAKIMI ANNE KARNINDA BAŞLAR

Bebek bakımı anne karnında başladığı için tüm Mustela anne ürünlerinde şüpheli hiçbir madde bulunmuyor. Güvenlik ve etkinlik testleri dermatolojik olarak değerlendirilen ve rafa çıkmadan önce 450’den fazla testten geçen ürünler ayrıca bağımsız bir toksikoloji uzmanı tarafından onaylanıyor. Bebek beklenen andan itibaren kullanıma uygun olan ürünler, alkol, kafein, paraben, bisfenol gibi riskli maddeler içermez.  

Mustela, Maternite Serisi ile annelere farklı ihtiyaçlarına yönelik olarak krem, yağ ve serumdan oluşan ürünler sunuyor.

Göğüs Ucu Kremi :  100 doğal ve organik içeriklerle üretilen krem, hassas meme uçlarını nemlendirir, korur ve rahatsızlık hissini hafifletir. Besleyici özellikleri ile bilinen Omega 6 ve 9 bakımından saf ve zengin zeytinyağı içerir. İçeriğindeki bitkisel gliserin ve E vitamini sayesinde cildi besler, nemlendirir ve korur.

Çatlak Serumu : 96 doğal kökenli içeriklerle formüle edilen çatlak serumu, patentli doğal aktif içerik Avokado Yağı ile anne adaylarının zayıflamış olan hidrolipidik film tabakasının eski haline getirilmesine ve korunmasına yardımcı olur. Yoğun nemlendirme özelliği ile cildi güçlendirmeye ve cilt elastikiyetini arttırmaya yardımcı olur

Çatlak Kremi : 96 doğal kökenli içeriklerle formüle edilen çatlak kremi, patentli doğal aktif içerik Avokado Peptidleri sayesinde ciltteki gerginlik hissini azaltır, cilt elastikiyetini destekler, cildi yumuşatır ve çatlak oluşumuna karşı koruyucu bakım sağlar.

Çatlak Yağı :  100 doğal ve organik  içeriklerle formüle edilen çatlak yağı, patentli doğal aktif içerik Avokado Yağı ile çatlak oluşumuna sebep olan unsurlara karşı cildin dayanıklılığının artmasına yardımcı olur. E Vitamini formülün doğal antioksidanıdır.

Anne adayları ve yeni anneler için özel olarak formüle edilen ürünler, hamilelikte ve doğum sonrasında emzire döneminde güvenle kullanılabiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.