ÇAVDIR- HAN GENÇLİK SPOR KULÜBÜ KURULDU

SPOR 19.01.2018 - 16:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4468+ kez okundu.
 

ÇAVDIR- HAN GENÇLİK SPOR KULÜBÜ KURULDU

Çavdır Han Gençlik ve Spor Kulübü Derneği dernek başkanı Mehmet Akif Ersoy’un çabaları ile amatör spor kulübü olarak tescil ettirildi.
Çavdır Han Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Çavdır Kaymakamı  Abdullah ŞAHİN, Çavdır Belediye Başkanı Mustafa UYSAL’ın girişimleri, Çavdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer YÜKSEL ve dernek başkanı Mehmet Akif Ersoy’un çabaları ile amatör spor kulübü olarak tescil ettirildi.  Genclik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer YÜKSEL yaptığı açıklamada; ‘’Kulübümüz ilk olarak güreş takımı ile federasyonun bölgesel müsabakalarına katılacak.İnşallah Çavdırlıların ve spor severlerin desteği ile önümüzdeki günlerde futbol ve diğer branşlarda da mücadele edebilir. Amacımız okullar ve yüksek okullardaki öğrenciler başta olmak üzere “Atatürk’ün” veciz sözünde olduğu gibi “ Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” veciz sözünde olduğu gibi Çavdır’da lisanslı sporcu sayımızı arttırmak ve alttan gelen çocuklarımızı sporla hayata bağlamak olacaktır .Bizlere sporun gelişmesi aşamasında destek veren Çavdır Kaymakamımız Abdullah ŞAHİN ve Çavdır Belediye Başkanımız Mustafa UYSAL’a, sporcularımızın yetişmesi için kurum olarak işbirliği içinde mücadele verdiğimiz Milli Egitim Müdürümüz Ahmet Acar'a,Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Ferhat Atalay’a,fahri güreş antrenörü olarak kulüpte antrenörlük yapacak olan Süleyman OYMAK kardeşimize, okul müdürlerimize ve sporun gelişmesi için destek sağlayan esnaflarımızla birlikte emeği olan herkese şükranlarımızı sunarız’’Dedi .  
Çavdır Han Gençlik ve Spor Kulübü Derneği dernek başkanı Mehmet Akif Ersoy’un çabaları ile amatör spor kulübü olarak tescil ettirildi.

Çavdır Han Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Çavdır Kaymakamı  Abdullah ŞAHİN, Çavdır Belediye Başkanı Mustafa UYSAL’ın girişimleri, Çavdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer YÜKSEL ve dernek başkanı Mehmet Akif Ersoy’un çabaları ile amatör spor kulübü olarak tescil ettirildi. 

Genclik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer YÜKSEL yaptığı açıklamada; ‘’Kulübümüz ilk olarak güreş takımı ile federasyonun bölgesel müsabakalarına katılacak.İnşallah Çavdırlıların ve spor severlerin desteği ile önümüzdeki günlerde futbol ve diğer branşlarda da mücadele edebilir. Amacımız okullar ve yüksek okullardaki öğrenciler başta olmak üzere “Atatürk’ün” veciz sözünde olduğu gibi “ Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” veciz sözünde olduğu gibi Çavdır’da lisanslı sporcu sayımızı arttırmak ve alttan gelen çocuklarımızı sporla hayata bağlamak olacaktır .Bizlere sporun gelişmesi aşamasında destek veren Çavdır Kaymakamımız Abdullah ŞAHİN ve Çavdır Belediye Başkanımız Mustafa UYSAL’a, sporcularımızın yetişmesi için kurum olarak işbirliği içinde mücadele verdiğimiz Milli Egitim Müdürümüz Ahmet Acar'a,Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Ferhat Atalay’a,fahri güreş antrenörü olarak kulüpte antrenörlük yapacak olan Süleyman OYMAK kardeşimize, okul müdürlerimize ve sporun gelişmesi için destek sağlayan esnaflarımızla birlikte emeği olan herkese şükranlarımızı sunarız’’Dedi .

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.