CHP ISPARTA AİLESİ BÜYÜYOR

SİYASET 12.11.2021 - 11:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3327+ kez okundu.
 

CHP ISPARTA AİLESİ BÜYÜYOR

CHP Isparta’ya üye kayıtları hızla artmaya devam ediyor. CHP İl Başkanı Yalım Halıcı ise, CHP Isparta ailesinin hızla büyüdüğüne dikkat çekiyor.
CHP Isparta İl Örgütüne vatandaşların ilgi ve alakası her geçen gün artmaya devam ediyor. Son olarak farklı ilçelerden CHP’ye katılımlar gerçekleşti. Partiye yeni üye olan vatandaşlara rozetini, parti binasında CHP İl Başkanı Yalım Halıcı taktı. Başkan Halıcı yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: “BAŞARIYA BİRLİKTE TANIKLIK EDECEĞİZ” “Partimize yeni katılan üyelerimize, Cumhuriyet Halk Partisi ailesine `Hoş geldiniz’ diyoruz. Partimize olan teveccühün farkındayız. Çok çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Meselemiz memleket meselesi. Ülkenin gidişatının farkında olan ve bu durumdan endişe duyarak memleketini düşünen vatandaşlarımız da siyasete adım atıyor. Bunun için de partimizi tercih ediyorlar. Biz de bundan dolayı oldukça mutlu ve gururluyuz. CHP ailemizle birlikte ülkemiz için çabalamaya, kapı kapı dolaşmaya devam edip başarıya da birlikte tanıklık edeceğiz.”
CHP Isparta’ya üye kayıtları hızla artmaya devam ediyor. CHP İl Başkanı Yalım Halıcı ise, CHP Isparta ailesinin hızla büyüdüğüne dikkat çekiyor.

CHP Isparta İl Örgütüne vatandaşların ilgi ve alakası her geçen gün artmaya devam ediyor. Son olarak farklı ilçelerden CHP’ye katılımlar gerçekleşti. Partiye yeni üye olan vatandaşlara rozetini, parti binasında CHP İl Başkanı Yalım Halıcı taktı. Başkan Halıcı yaptığı açıklamada ise şunları söyledi:
“BAŞARIYA BİRLİKTE TANIKLIK EDECEĞİZ”
“Partimize yeni katılan üyelerimize, Cumhuriyet Halk Partisi ailesine `Hoş geldiniz’ diyoruz. Partimize olan teveccühün farkındayız. Çok çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Meselemiz memleket meselesi. Ülkenin gidişatının farkında olan ve bu durumdan endişe duyarak memleketini düşünen vatandaşlarımız da siyasete adım atıyor. Bunun için de partimizi tercih ediyorlar. Biz de bundan dolayı oldukça mutlu ve gururluyuz. CHP ailemizle birlikte ülkemiz için çabalamaya, kapı kapı dolaşmaya devam edip başarıya da birlikte tanıklık edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.