CHP BURDUR İL ÖRGÜTÜ, ÇİFTÇİ VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.

GÜNDEM 24.05.2021 - 11:03, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3664+ kez okundu.
 

CHP BURDUR İL ÖRGÜTÜ, ÇİFTÇİ VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.

CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Milletvekili Mehmet Göker, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve CHP Yeşilova İlçe Örgütü çiftçi vatandaşlarla buluştu.
Yoğun bir gün geçirerek vatandaşların yaşadığı sıkıntıları dinleyen CHP’liler 25 köyü ziyaret etti. Köy muhtarları ve köy kooperatif başkanları ile bir araya gelen CHP’liler yaşanan problemleri yerinde dinleyerek incelemelerde bulundu. Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan CHP İl Başkanı Akbulut, “Yeşilova’mızın Yarışlı ve Harmanlı köyleri ile güne başladık. Üreten çiftçimizin problemlerini yerinden tespit etmek ve çiftçimizin yüzünün güldüğü günleri görmek adına çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında bizi sıcak bir karşılayan Yeşilovalı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi. Yeşilova’da Akçaköy, Alanköy, Armut, Aşağı Kırlı, Başkuyu, Bayındır, Bayırbaşı, Beyköy, Büyükyaka, Çardak, Çeltek, Dereköy, Doğanbaba, Gökçeyaka, Güney, Harmanlı, Horuz, Işıklar, Kavak, Onacak, Orhanlı, Sazak, Taşpınar, Yarışlı ve Yukarı Kırlı köylerini ziyaret eden CHP’liler bölgedeki 18 köyü ise yarın ziyaret etmeye devam edecek.
CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Milletvekili Mehmet Göker, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve CHP Yeşilova İlçe Örgütü çiftçi vatandaşlarla buluştu.

Yoğun bir gün geçirerek vatandaşların yaşadığı sıkıntıları dinleyen CHP’liler 25 köyü ziyaret etti. Köy muhtarları ve köy kooperatif başkanları ile bir araya gelen CHP’liler yaşanan problemleri yerinde dinleyerek incelemelerde bulundu.
Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan CHP İl Başkanı Akbulut, “Yeşilova’mızın Yarışlı ve Harmanlı köyleri ile güne başladık. Üreten çiftçimizin problemlerini yerinden tespit etmek ve çiftçimizin yüzünün güldüğü günleri görmek adına çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında bizi sıcak bir karşılayan Yeşilovalı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.
Yeşilova’da Akçaköy, Alanköy, Armut, Aşağı Kırlı, Başkuyu, Bayındır, Bayırbaşı, Beyköy, Büyükyaka, Çardak, Çeltek, Dereköy, Doğanbaba, Gökçeyaka, Güney, Harmanlı, Horuz, Işıklar, Kavak, Onacak, Orhanlı, Sazak, Taşpınar, Yarışlı ve Yukarı Kırlı köylerini ziyaret eden CHP’liler bölgedeki 18 köyü ise yarın ziyaret etmeye devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.