CHP GENEL BAŞKANI KATILANLARA PARTİ ROZETLERİNİ TAKTI

GÜNDEM 20.05.2022 - 15:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4683+ kez okundu.
 

CHP GENEL BAŞKANI KATILANLARA PARTİ ROZETLERİNİ TAKTI

Burdur Bucak İlçesine gelen CHP Genel Başkanı Vali Tosyalı düğün salonunda CHP’ye katılan 501 kişiye rozetlerini takarak partiye katılımlarını sağladı.
Burdur Bucak İlçesine sabah saatlerinde gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vali Recai Tosyalı düğün salonunda partililer ve partiye katılanlar ile buluştu. Antalya Isparta ve Burdur teşkilatlarının da katıldığı tören de çok sayı da kişinin katıldığı gözlemlendi. Bucak ilçe tarihinde CHP İlk kez bir kalabalık vatandaşın bir araya gelmesi sağlandı. Bucak İlçesine gelen CHP Gnel Başkanı Kemal Kımlıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada; Bucak’tan bu güne kadar arzu ettiğimiz oyu alamadık. Bunun sorumlusu Bucaklı kardeşlerim değil, sorumlusu biziz eğer bir yerde hata varsa hata bizdedir. Biz gelmedik sofranıza oturmadık çayınızı kahvenizi içmedik derdinizi dinlemedik. Ankara da oturduk güzey sözler söyledik. Üstelik niye bize oy vermiyorsunuz ki diye oturduk kızdık. Ben böyle bir insan değilim sizler gibi yetişen bir insanım. Biz yedi kardeşiz içinde sadece üniversiteyi bitiren benim Devlette önemli görevlerde bulundum. Her aşamada her yerde onurumla gezdim, siyasete girdiğim de mal varlığı internet siteme koydum rüşvet yiyenlerin, ezenlerin her zaman karşısında oldum. Bu konularla mücadele ettim. Benim 27.5 yıllık hayatımı sorguladılar bu güne kadar acaba bir şeyimi buldular mı? Boğazından aşağı haram lokma inmiyorsa bir kişinin halkına veremeyeceği hesabı yoktur her birimizin sorulduğu zaman dünya kadar derdi vardır. Son konuşan esnaf kardeşim konuşurken ayakkabı alamaz hale geldiyse, iş yerinde çay ve şeker alamaz hale geldiyse oturup hepimizin şapkayı önüne koyup düşünmesi gerekmektedir. Bunu kim düzeltecek siyaset kurumu o zaman halktan yana olan emekten yana olan alın terinden yana olan torpilli değil de hak edene hakkını teslim eden bir siyasi anlayışa ihtiyacımız var. Eğer biz bunu yaparsak memleketimizi ve milletimizi düştüğü açmazdan kurtaracağız. Yani halkımızın yanında olacağız Çiftçimizin alın teri olan buğdayını 2200 TL’den alıp dışarıdan 6.400 TL’den alıyorsanız bir sorunumuz vardır demektir. Eğer süt üreticisi geçinemiyorsa eğer bakkal geçinemiyorsa eğer sanayici önünü göremiyorsa eğer kamyon ve otobüs şoförü yükselen mazot fiyatlarından yakınıyor insanlar otobüse binemiyorsa bizim oturup düşünmemiz gerekiyor. Bu sorunu Allah’ın izni ile biz çözeceğiz bundan da bütün arkadaşlarımın emin olmasını isterim. Her evde huzurun olmasını isterim. Her evde bereketin olmasını isterim. Kadınların her alanda güçlü olmasını isterim. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasının ardından; partiye katılanların parti rozetlerini  taktı. Salondan ayrılan kılıçdaroğlu Bucak ilçesinde esnafları ziyaret etti. Bucak İlçe ziyaretini parti yetkilileriyle yaptıktan sonra Antalya’ya hareket etti.  
Burdur Bucak İlçesine gelen CHP Genel Başkanı Vali Tosyalı düğün salonunda CHP’ye katılan 501 kişiye rozetlerini takarak partiye katılımlarını sağladı.

Burdur Bucak İlçesine sabah saatlerinde gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vali Recai Tosyalı düğün salonunda partililer ve partiye katılanlar ile buluştu. Antalya Isparta ve Burdur teşkilatlarının da katıldığı tören de çok sayı da kişinin katıldığı gözlemlendi. Bucak ilçe tarihinde CHP İlk kez bir kalabalık vatandaşın bir araya gelmesi sağlandı.

Bucak İlçesine gelen CHP Gnel Başkanı Kemal Kımlıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada; Bucak’tan bu güne kadar arzu ettiğimiz oyu alamadık. Bunun sorumlusu Bucaklı kardeşlerim değil, sorumlusu biziz eğer bir yerde hata varsa hata bizdedir. Biz gelmedik sofranıza oturmadık çayınızı kahvenizi içmedik derdinizi dinlemedik. Ankara da oturduk güzey sözler söyledik. Üstelik niye bize oy vermiyorsunuz ki diye oturduk kızdık. Ben böyle bir insan değilim sizler gibi yetişen bir insanım. Biz yedi kardeşiz içinde sadece üniversiteyi bitiren benim

Devlette önemli görevlerde bulundum. Her aşamada her yerde onurumla gezdim, siyasete girdiğim de mal varlığı internet siteme koydum rüşvet yiyenlerin, ezenlerin her zaman karşısında oldum. Bu konularla mücadele ettim. Benim 27.5 yıllık hayatımı sorguladılar bu güne kadar acaba bir şeyimi buldular mı? Boğazından aşağı haram lokma inmiyorsa bir kişinin halkına veremeyeceği hesabı yoktur her birimizin sorulduğu zaman dünya kadar derdi vardır. Son konuşan esnaf kardeşim konuşurken ayakkabı alamaz hale geldiyse, iş yerinde çay ve şeker alamaz hale geldiyse oturup hepimizin şapkayı önüne koyup düşünmesi gerekmektedir. Bunu kim düzeltecek siyaset kurumu o zaman halktan yana olan emekten yana olan alın terinden yana olan torpilli değil de hak edene hakkını teslim eden bir siyasi anlayışa ihtiyacımız var. Eğer biz bunu yaparsak memleketimizi ve milletimizi düştüğü açmazdan kurtaracağız. Yani halkımızın yanında olacağız

Çiftçimizin alın teri olan buğdayını 2200 TL’den alıp dışarıdan 6.400 TL’den alıyorsanız bir sorunumuz vardır demektir. Eğer süt üreticisi geçinemiyorsa eğer bakkal geçinemiyorsa eğer sanayici önünü göremiyorsa eğer kamyon ve otobüs şoförü yükselen mazot fiyatlarından yakınıyor insanlar otobüse binemiyorsa bizim oturup düşünmemiz gerekiyor. Bu sorunu Allah’ın izni ile biz çözeceğiz bundan da bütün arkadaşlarımın emin olmasını isterim. Her evde huzurun olmasını isterim. Her evde bereketin olmasını isterim. Kadınların her alanda güçlü olmasını isterim.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasının ardından; partiye katılanların parti rozetlerini  taktı. Salondan ayrılan kılıçdaroğlu Bucak ilçesinde esnafları ziyaret etti. Bucak İlçe ziyaretini parti yetkilileriyle yaptıktan sonra Antalya’ya hareket etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.