CHP HEYETİ ESNAFLARI ZİYARET EDEREK SORUNLARINI TESPİT ETTİ

GÜNDEM 08.01.2021 - 15:39, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3441+ kez okundu.
 

CHP HEYETİ ESNAFLARI ZİYARET EDEREK SORUNLARINI TESPİT ETTİ

Burdur CHP İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı, Belediye Başkanı ve CHP Milletvekili birlikteliği ile esnafları ziyaret ederek sorunları konusunda tespitler yaptı.
Burdur CHP Merkez İlçe Başkanı İzzet Akbulut, “Covit-19 Pardemisi nedeniyle şarların hem esnafı hem de sahada görevlerde olan Partimiz ve Belediyemiz görevlilerinin risk taşıması nedeniyle uzun süredir pardemi koşulları nedeniyle ziyaret edemedik. Esnafımızın zor şartlarda yaşamını sürdürdüğünün biz farkındayız onun için belediye olarak neler yapabiliriz. Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi olan Burdur CHP Milletvekili Dr. Mehmet Göker vasıtası ile meclis çatısı altında dile getirilmesi gayreti içindeyiz. Burdur da esnafımızın bir çoğunun dükkanları Pandemi şartları nedeniyle İl Hıfzısıha kurulunun aldığı zorunlu kararların uygulanması neticesinde kapatılmıştır. Dükkanlarında faaliyette olan esnafımızın da ekonomik şartların zorlanması ve hayat pahalılığı nedeniyle halkımızın temel mallar haricindeki halkın ihtiyaçlarında tasarrufa gitmesi nedeniyle satışlarında azalmalar yaşanmaktadır. Burdur CHP Teşkilatı olarak sorunları bir nebze çözümleme yoluna gitmek halkın ve esnafımıza destek verebilirsek bunun gayreti içindeyiz. Bu gün olduğu gibi fırsat bulduğumuz zamanlarda halkımızın bize olan ihtiyaçlarını karşılamanın yanında en azından esnafımızın yüzünü güldürebilmek için çalışmaların sürdürülmesinden yanayız amacımız Pandemi şartlarının bir an önce bitirilerek halkımızın ve esnafın normal hayata dönmesidir. Esnaf ziyaretlerimiz bunun için yapılmaktadır.
Burdur CHP İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı, Belediye Başkanı ve CHP Milletvekili birlikteliği ile esnafları ziyaret ederek sorunları konusunda tespitler yaptı.

Burdur CHP Merkez İlçe Başkanı İzzet Akbulut, “Covit-19 Pardemisi nedeniyle şarların hem esnafı hem de sahada görevlerde olan Partimiz ve Belediyemiz görevlilerinin risk taşıması nedeniyle uzun süredir pardemi koşulları nedeniyle ziyaret edemedik. Esnafımızın zor şartlarda yaşamını sürdürdüğünün biz farkındayız onun için belediye olarak neler yapabiliriz. Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi olan Burdur CHP Milletvekili Dr. Mehmet Göker vasıtası ile meclis çatısı altında dile getirilmesi gayreti içindeyiz.

Burdur da esnafımızın bir çoğunun dükkanları Pandemi şartları nedeniyle İl Hıfzısıha kurulunun aldığı zorunlu kararların uygulanması neticesinde kapatılmıştır. Dükkanlarında faaliyette olan esnafımızın da ekonomik şartların zorlanması ve hayat pahalılığı nedeniyle halkımızın temel mallar haricindeki halkın ihtiyaçlarında tasarrufa gitmesi nedeniyle satışlarında azalmalar yaşanmaktadır.

Burdur CHP Teşkilatı olarak sorunları bir nebze çözümleme yoluna gitmek halkın ve esnafımıza destek verebilirsek bunun gayreti içindeyiz. Bu gün olduğu gibi fırsat bulduğumuz zamanlarda halkımızın bize olan ihtiyaçlarını karşılamanın yanında en azından esnafımızın yüzünü güldürebilmek için çalışmaların sürdürülmesinden yanayız amacımız Pandemi şartlarının bir an önce bitirilerek halkımızın ve esnafın normal hayata dönmesidir. Esnaf ziyaretlerimiz bunun için yapılmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.