CHP İL ÖRGÜTÜ ESNAF’IN VE ÜRETİCİNİN NABZINI TUTU

SİYASET 12.06.2020 - 10:55, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3836+ kez okundu.
 

CHP İL ÖRGÜTÜ ESNAF’IN VE ÜRETİCİNİN NABZINI TUTU

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut başkanlığında ilçe başkanları Yeşilova’da yapılan aylık toplantı da esnafın ve üreticinin nabzını tuttu.
Başkan Akbulut’un Başkanlığında her ay ilçe başkanları toplantısını ayrı ayrı ilçede gerçekleşecek bu kapsamda bugün Yeşilova ilçesinde gerçekleşti. Genel merkez teşkilatının il ve ilçelere gönderdiği seçime hazır olun emirleri gereğince Burdur ilinin masaya yatırıldığı toplantılarda vatandaşın ve üreticinin CHP Teşkilatından beklediğini  verebilmenin de gayreti içinde olduklarını dile getiren başkanlar, her zaman baskın bir seçim startına hazır olduklarını dile getirdiler. CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut ilçe başkanları ile, Yeşilova ilçe Örgütü binasında ilçe Başkanı Ferdi Ay ve yönetimlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirdi, İL ve Merkez ilçe Başkanları yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Toplantıda örgütlerin yaptığı ve yapacağı çalışmalar ele alındı.ilçe esnafının ve üreticinin sorunlarını masaya yatırdı. Toplantı öncesinde İl Başkanı İzzet Akbulut ve ilçe Başkanları ve beraberindeki parti yöneticileri, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel’i makamında ziyaret ettiler. Daha sonra ilçe başkanları toplantısı Yeşilova ilçe Örgütü binasında gerçekleşen  toplantıda, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun il başkanları toplantısında üye olmayan köylerde üye yapma gerektiği, Örgütlerin iyi ve aktif çalışmasını vurgulamıştı. Bunun üzerine Başkan Akbulut, aldığı karar ile her ay bir ilçede ilçe başkanlarıyla toplantı gerçekleştirecek bugün Yeşilova’da toplantı gerçekleştirdi.   
Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut başkanlığında ilçe başkanları Yeşilova’da yapılan aylık toplantı da esnafın ve üreticinin nabzını tuttu.

Başkan Akbulut’un Başkanlığında her ay ilçe başkanları toplantısını ayrı ayrı ilçede gerçekleşecek bu kapsamda bugün Yeşilova ilçesinde gerçekleşti. Genel merkez teşkilatının il ve ilçelere gönderdiği seçime hazır olun emirleri gereğince Burdur ilinin masaya yatırıldığı toplantılarda vatandaşın ve üreticinin CHP Teşkilatından beklediğini  verebilmenin de gayreti içinde olduklarını dile getiren başkanlar, her zaman baskın bir seçim startına hazır olduklarını dile getirdiler.

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut ilçe başkanları ile, Yeşilova ilçe Örgütü binasında ilçe Başkanı Ferdi Ay ve yönetimlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirdi, İL ve Merkez ilçe Başkanları yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Toplantıda örgütlerin yaptığı ve yapacağı çalışmalar ele alındı.ilçe esnafının ve üreticinin sorunlarını masaya yatırdı.

Toplantı öncesinde İl Başkanı İzzet Akbulut ve ilçe Başkanları ve beraberindeki parti yöneticileri, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel’i makamında ziyaret ettiler.

Daha sonra ilçe başkanları toplantısı Yeşilova ilçe Örgütü binasında gerçekleşen  toplantıda, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun il başkanları toplantısında üye olmayan köylerde üye yapma gerektiği, Örgütlerin iyi ve aktif çalışmasını vurgulamıştı. Bunun üzerine Başkan Akbulut, aldığı karar ile her ay bir ilçede ilçe başkanlarıyla toplantı gerçekleştirecek bugün Yeşilova’da toplantı gerçekleştirdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.