CHP’Lİ AKBULUT: “BU HAYAT PAHALILIĞINI YARATAN İKTİDARI DEVİRECEĞİZ!”

SİYASET 17.04.2022 - 16:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3585+ kez okundu.
 

CHP’Lİ AKBULUT: “BU HAYAT PAHALILIĞINI YARATAN İKTİDARI DEVİRECEĞİZ!”

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Milletvekili Mehmet Göker, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, CHP Yeşilova İlçe Başkanı Şükrü Alpuğuz ve İl, İlçe yöneticileri Yeşilova’da vatandaşlarla bir araya geldi.
Saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Burdur İl Örgütü, Yeşilova’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut ve parti yönetimi Yeşilova ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşın derdini dinledi, notlar aldı. “SANDIKTA BÜYÜK BİR DERS VERECEĞİZ” Sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacaklarını ifade eden Başkan Akbulut, “Yorulup da düşene aşk olsun! Bu hayat pahalılığını yaratan iktidarı devireceğiz. Halkın vergisini beşli çeteye peşkeş çekenlerin iktidarına sandıkta büyük bir ders vereceğiz.” dedi. “HALKIN İKTİDARINI HALKLA BERABER KURACAĞIZ” CHP’li Akbulut ayrıca seçim çalışmalarına ara vermeyeceklerini, yarın seçim olacakmışcasına canla başla çalışacaklarını vurgulayarak, “Bir an olsun halkımızdan uzak durmayacağız. Sokakta, esnafımızla, öğrencilerimizle, gençlerimizle, kadınlarımızla, büyüklerimizle, şehrimizin her bir ferdiyle görüşeceğiz, fikirlerini alacağız, onların şikâyetlerini dinleyeceğiz. Bugün iktidarın yaptığı gibi halktan kopmadan, azimle çalışacağız. Halkın iktidarını, halkla beraber kuracağız. Geliyor, gelmekte olan.”  
CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Milletvekili Mehmet Göker, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, CHP Yeşilova İlçe Başkanı Şükrü Alpuğuz ve İl, İlçe yöneticileri Yeşilova’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Burdur İl Örgütü, Yeşilova’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut ve parti yönetimi Yeşilova ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşın derdini dinledi, notlar aldı.

“SANDIKTA BÜYÜK BİR DERS VERECEĞİZ”
Sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacaklarını ifade eden Başkan Akbulut, “Yorulup da düşene aşk olsun! Bu hayat pahalılığını yaratan iktidarı devireceğiz. Halkın vergisini beşli çeteye peşkeş çekenlerin iktidarına sandıkta büyük bir ders vereceğiz.” dedi.

“HALKIN İKTİDARINI HALKLA BERABER KURACAĞIZ”
CHP’li Akbulut ayrıca seçim çalışmalarına ara vermeyeceklerini, yarın seçim olacakmışcasına canla başla çalışacaklarını vurgulayarak, “Bir an olsun halkımızdan uzak durmayacağız. Sokakta, esnafımızla, öğrencilerimizle, gençlerimizle, kadınlarımızla, büyüklerimizle, şehrimizin her bir ferdiyle görüşeceğiz, fikirlerini alacağız, onların şikâyetlerini dinleyeceğiz. Bugün iktidarın yaptığı gibi halktan kopmadan, azimle çalışacağız. Halkın iktidarını, halkla beraber kuracağız. Geliyor, gelmekte olan.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.