CHP’Lİ AKBULUT: “PARAMIZ PUL OLUYOR!”

SİYASET 13.10.2021 - 13:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3022+ kez okundu.
 

CHP’Lİ AKBULUT: “PARAMIZ PUL OLUYOR!”

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, liranın dolar karşısında değer kaybetmesine ilişkin konuştu. Haftaya yükselişle başlayan dolar yeni bir rekora imza attı.
Güne 8,96 liradan başlayan dolar, Merkez Bankası’nın faiz kararının ardından rekor seviye ulaşmıştı. Kabine Toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriye ile ilgili sözleri sonrasında ise dolar, uluslararası piyasada 9 lirayı aştı.  “TÜRK PARASINI LAYIK OLDUĞU SEVİYELERE BİZLER TAŞIYACAĞIZ” CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut da yaptığı esnaf ziyaretlerinde liranın dolar karşısında değer kaybına ilişkin açıklamada bulundu. Kalekapı Caddesinde esnafın kapısını çalarak, herkese hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen CHP’li Akbulut, “Dolar AKP ile son 5 yılda 3 TL’den, son genel seçimden bu yana 4.5 TL’den 9 TL’ye fırladı. Paramız pul oluyor, değersizleşiyor. İğneden ipliğe her şeye zam geliyor. Bu zamlar kaderimiz değil, tercihimiz de olmasın. İlk seçimde hep beraber AKP iktidarını sonlandıracağız. Halkımız için çalışmaya devam edeceğiz ve Türk Parasını layık olduğu seviyelere bizler taşıyacağız.” dedi.  
CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, liranın dolar karşısında değer kaybetmesine ilişkin konuştu. Haftaya yükselişle başlayan dolar yeni bir rekora imza attı.

Güne 8,96 liradan başlayan dolar, Merkez Bankası’nın faiz kararının ardından rekor seviye ulaşmıştı. Kabine Toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriye ile ilgili sözleri sonrasında ise dolar, uluslararası piyasada 9 lirayı aştı. 

“TÜRK PARASINI LAYIK OLDUĞU SEVİYELERE BİZLER TAŞIYACAĞIZ”
CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut da yaptığı esnaf ziyaretlerinde liranın dolar karşısında değer kaybına ilişkin açıklamada bulundu. Kalekapı Caddesinde esnafın kapısını çalarak, herkese hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen CHP’li Akbulut, “Dolar AKP ile son 5 yılda 3 TL’den, son genel seçimden bu yana 4.5 TL’den 9 TL’ye fırladı. Paramız pul oluyor, değersizleşiyor. İğneden ipliğe her şeye zam geliyor. Bu zamlar kaderimiz değil, tercihimiz de olmasın. İlk seçimde hep beraber AKP iktidarını sonlandıracağız. Halkımız için çalışmaya devam edeceğiz ve Türk Parasını layık olduğu seviyelere bizler taşıyacağız.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.