CHP’Lİ AKBULUT’TAN RİSK HARİTASI VE YASAKLARA TEPKİ

GÜNDEM 30.03.2021 - 17:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3478+ kez okundu.
 

CHP’Lİ AKBULUT’TAN RİSK HARİTASI VE YASAKLARA TEPKİ

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Burdur merkez ve ilçeleri için yayınlanan yeni koronavirüs risk haritası ile ilgili konuştu.
Burdur da iflasın ve aç kalmanın eşiğindeki “Esnaf Bir Aydır Neyi Bekliyor” Bu konudaki Koronavirüste yeni risk haritası yayınlandı. Türkiye’de mavi yani risksiz tek il olarak Şırnak kalırken, ülkenin neredeyse tamamı kırmızıya büründü. Kırmızıdan dönüşen iller de oldu. O illerden biri de Burdur olarak belirtildi. CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut da konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Esnafın zor durumda olduğunun altını çizen Başkan Akbulut, “Şehrimizin insanları 1 aydır olağanüstü özveriyle vaka sayılarını düşürmek için çaba gösteriyor ve çok şükür başarılı da olduk! Ancak madem hiçbir yeri kapatamayacaktınız Burdur’umuzun esnafı 1 aydır neyi bekliyor?” diye sordu. “ESNAFIN BU DURUMDA OLMASININ SORUMLUSU HÜKÜMETTİR” Güncellenmeyen haritaya da tepki gösteren CHP’li Akbulut, “İlk risk haritası yayınlandıktan günler sonra büyükşehirlerde vaka artışları görülünce harita güncellenmedi. Burdur başta olmak üzere birçok ilimizin esnafı, kırmızıya dönen büyük illerin esnafı mağdur olmasın diye hiçe sayıldı. Süreç en başından sonuna kadar yönetilemedi. AKP iktidarı bunu dahi yönetmeyi beceremedi. Anlamsız yasaklar, amacına uymayan kurallarla bir şeyler yapmaya çalıştılar ama onu da batırdılar. Bugün esnafın bu durumda olmasının başlıca sorumlusu bu hükümettir” dedi.  
CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Burdur merkez ve ilçeleri için yayınlanan yeni koronavirüs risk haritası ile ilgili konuştu.

Burdur da iflasın ve aç kalmanın eşiğindeki “Esnaf Bir Aydır Neyi Bekliyor” Bu konudaki Koronavirüste yeni risk haritası yayınlandı. Türkiye’de mavi yani risksiz tek il olarak Şırnak kalırken, ülkenin neredeyse tamamı kırmızıya büründü. Kırmızıdan dönüşen iller de oldu. O illerden biri de Burdur olarak belirtildi.

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut da konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Esnafın zor durumda olduğunun altını çizen Başkan Akbulut, “Şehrimizin insanları 1 aydır olağanüstü özveriyle vaka sayılarını düşürmek için çaba gösteriyor ve çok şükür başarılı da olduk! Ancak madem hiçbir yeri kapatamayacaktınız Burdur’umuzun esnafı 1 aydır neyi bekliyor?” diye sordu.

“ESNAFIN BU DURUMDA OLMASININ SORUMLUSU HÜKÜMETTİR”

Güncellenmeyen haritaya da tepki gösteren CHP’li Akbulut, “İlk risk haritası yayınlandıktan günler sonra büyükşehirlerde vaka artışları görülünce harita güncellenmedi. Burdur başta olmak üzere birçok ilimizin esnafı, kırmızıya dönen büyük illerin esnafı mağdur olmasın diye hiçe sayıldı. Süreç en başından sonuna kadar yönetilemedi. AKP iktidarı bunu dahi yönetmeyi beceremedi. Anlamsız yasaklar, amacına uymayan kurallarla bir şeyler yapmaya çalıştılar ama onu da batırdılar. Bugün esnafın bu durumda olmasının başlıca sorumlusu bu hükümettir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.