CHP’Lİ HALICI: “CEZA BEKLERKEN ÖDÜLLENDİRİLDİLER”

SİYASET 09.04.2022 - 11:53, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4400+ kez okundu.
 

CHP’Lİ HALICI: “CEZA BEKLERKEN ÖDÜLLENDİRİLDİLER”

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Elektrik kesintileriyle gündeme gelen Isparta'da elektrik hatlarının yer altına döşenme işi Cengiz ve Kolin bünyesindeki bir şirkete emanet edildi.
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Isparta'da elektrik ihalesinin Cengiz ve Kolin'e verilmesine ilişkin konuştu. Elektrik kesintileriyle gündeme gelen Isparta'da elektrik hatlarının yer altına döşenme işi Cengiz ve Kolin bünyesindeki bir şirkete emanet edildi. EPDK, Cengiz ve Kolin'e ait AEDAŞ hakkında soruşturma başlatmıştı. 24 Mart'ta açılan ihalelerin 5'ini yönetim kurulunda Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz ile Kolin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Naci Koloğlu'nun bulunduğu BEDA Enerji aldı. Sözleşmesi 28 Mart'ta yapılan ihale sonucuna göre BEDA Enerji, yıl sonuna kadar Isparta'nın çok büyük bölümünde elektrik hatlarını yaklaşık 245 milyon TL karşılığında yer altına alacak. CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı da Isparta'da elektrik ihalesinin yaşananlara rağmen yine Cengiz ve Kolin'e gitmesi ile ilgili konuştu. Başkan Halıcı şunları söyledi: “Isparta, bir ay içerisinde iki kez felaketi yaşadı. Kentimiz, AKP iktidarının iş bilmezliği ve peşkeş çekilen firmaların sorumsuzluğu yüzünden orta çağ karanlığına gömüldü. Yoğun kar yağışı nedeniyle elektrikler kesilmiş, hayat felç olmuştu. 2022 yılında bizleri muma muhtaç ettiler. Biz, ilgili şirkete cezai yaptırım uygulanmasını beklerken, şirketin ödüllendirildiğini görüyoruz. Gerçekten akıl alır gibi değil. AKP iktidarı, usulsüzlüğe müsamaha göstermeye devam ediyor.”
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Elektrik kesintileriyle gündeme gelen Isparta'da elektrik hatlarının yer altına döşenme işi Cengiz ve Kolin bünyesindeki bir şirkete emanet edildi.

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Isparta'da elektrik ihalesinin Cengiz ve Kolin'e verilmesine ilişkin konuştu.
Elektrik kesintileriyle gündeme gelen Isparta'da elektrik hatlarının yer altına döşenme işi Cengiz ve Kolin bünyesindeki bir şirkete emanet edildi. EPDK, Cengiz ve Kolin'e ait AEDAŞ hakkında soruşturma başlatmıştı. 24 Mart'ta açılan ihalelerin 5'ini yönetim kurulunda Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz ile Kolin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Naci Koloğlu'nun bulunduğu BEDA Enerji aldı.

Sözleşmesi 28 Mart'ta yapılan ihale sonucuna göre BEDA Enerji, yıl sonuna kadar Isparta'nın çok büyük bölümünde elektrik hatlarını yaklaşık 245 milyon TL karşılığında yer altına alacak.

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı da Isparta'da elektrik ihalesinin yaşananlara rağmen yine Cengiz ve Kolin'e gitmesi ile ilgili konuştu. Başkan Halıcı şunları söyledi:
“Isparta, bir ay içerisinde iki kez felaketi yaşadı. Kentimiz, AKP iktidarının iş bilmezliği ve peşkeş çekilen firmaların sorumsuzluğu yüzünden orta çağ karanlığına gömüldü. Yoğun kar yağışı nedeniyle elektrikler kesilmiş, hayat felç olmuştu. 2022 yılında bizleri muma muhtaç ettiler. Biz, ilgili şirkete cezai yaptırım uygulanmasını beklerken, şirketin ödüllendirildiğini görüyoruz. Gerçekten akıl alır gibi değil. AKP iktidarı, usulsüzlüğe müsamaha göstermeye devam ediyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.