“ÇİFTE STANDARDI VE MİLLETLE ALAY ETMEYİ BIRAKIN!”

SİYASET 17.02.2021 - 18:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4122+ kez okundu.
 

“ÇİFTE STANDARDI VE MİLLETLE ALAY ETMEYİ BIRAKIN!”

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, AK Parti kongrelerine ilişkin konuştu. Erkan, “Bu çifte standart son bulmalı, iktidar milletle alay etmeyi bırakmalı” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında AK Parti kongrelerindeki kalabalığa değindi. Akşener, "Gara’daki kahrolası o mağara, lebalep şehit doluyken; Sen, “Pandemiye rağmen kongre salonu lebalep dolu” diye sevinemezsin. Böyle şuursuzluk, böyle aymazlık olmaz. Biz, senin adına utanmaktan bıktık, sen bizleri utandırmaktan bıkmadın Sayın Erdoğan" ifadelerini kullandı. “NE ZAMAN ŞEHİT VERSEK YÜZÜNDE BİR TEBESSÜM” İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan da konuya ilişkin bir açıklama yaptı. “Dün İdlib’de bugün Gara’da ne zaman şehit versek Erdoğan ya ortadan kayboluyor ya da saatler sonra ortaya çıktığında yüzünde bir tebessüm akıl almaz açıklamalar yapıyor. Mısırlı Rabia’ya döktüğü göz yaşları ortadayken, Sayın Erdoğan’ın şehitler geldiğinde takındığı bu tutumu anlamak mümkün değil.” dedi. “KEPENKLER KAPALI, AKP KONGRELERİ TIKLIM TIKLIM” AK Parti kongrelerindeki kalabalığa ilişkin ise Erkan, “Pandemi milleti kırıp geçiriyor. İş yerleri kapalı. Kepenkler açılmamaktan toz ve pas tutmuş. Çalışanlar işsiz kalmış, insanlar eve zar zor ekmek götürüyor ancak AKP kongreleri tıklım tıklım. İnsan gerçekten biraz utanır. Esnafın günahı ne 50 kişi 100 kişi masaları ayırıp işlerine devam edemiyor da sen tıklım tıklım tribünlerde kongre yapabiliyorsun. Bu iktidar çok ah aldı. Ama alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Bu da unutulmamalı” dedi.  
İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, AK Parti kongrelerine ilişkin konuştu. Erkan, “Bu çifte standart son bulmalı, iktidar milletle alay etmeyi bırakmalı” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında AK Parti kongrelerindeki kalabalığa değindi. Akşener, "Gara’daki kahrolası o mağara, lebalep şehit doluyken; Sen, “Pandemiye rağmen kongre salonu lebalep dolu” diye sevinemezsin. Böyle şuursuzluk, böyle aymazlık olmaz. Biz, senin adına utanmaktan bıktık, sen bizleri utandırmaktan bıkmadın Sayın Erdoğan" ifadelerini kullandı.

“NE ZAMAN ŞEHİT VERSEK YÜZÜNDE BİR TEBESSÜM”

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan da konuya ilişkin bir açıklama yaptı. “Dün İdlib’de bugün Gara’da ne zaman şehit versek Erdoğan ya ortadan kayboluyor ya da saatler sonra ortaya çıktığında yüzünde bir tebessüm akıl almaz açıklamalar yapıyor. Mısırlı Rabia’ya döktüğü göz yaşları ortadayken, Sayın Erdoğan’ın şehitler geldiğinde takındığı bu tutumu anlamak mümkün değil.” dedi.

“KEPENKLER KAPALI, AKP KONGRELERİ TIKLIM TIKLIM”

AK Parti kongrelerindeki kalabalığa ilişkin ise Erkan, “Pandemi milleti kırıp geçiriyor. İş yerleri kapalı. Kepenkler açılmamaktan toz ve pas tutmuş. Çalışanlar işsiz kalmış, insanlar eve zar zor ekmek götürüyor ancak AKP kongreleri tıklım tıklım. İnsan gerçekten biraz utanır. Esnafın günahı ne 50 kişi 100 kişi masaları ayırıp işlerine devam edemiyor da sen tıklım tıklım tribünlerde kongre yapabiliyorsun. Bu iktidar çok ah aldı. Ama alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Bu da unutulmamalı” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.