COVİT- 19 PANDEMİSİNİN FATURASI HALKIMIZA ÇIKARILMIŞTIR

SİYASET 20.04.2021 - 12:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3481+ kez okundu.
 

COVİT- 19 PANDEMİSİNİN FATURASI HALKIMIZA ÇIKARILMIŞTIR

Sağlık Bakanının açıklaması ile sorumluluk 84 milyon vatandaşımıza eşit şekilde dağıtılmış ve halk sorumlu tutulmuştur
CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek yaptığı yazılı açıklamada; Tüm Dünya Covid-19 pandemisi ile mücadele ederken ne yazık ki Türkiye lebalep AKP kongrelerinin ardından bilim adamları ve sağlık çalışanlarının emeklerini yok sayarak ülkeyi büyük bir uçurumun kenarına taşımış, Sağlık Bakanının açıklaması ile sorumluluk 84 milyon vatandaşımıza eşit şekilde dağıtılmış ve halk sorumlu tutulmuştur. Ortaya çıkan her kötü sonucu ve faturasını halka paylaştırmakta usta olan iktidar her nedense buharlaşan 128 milyar Doları halkla paylaşmamış, hatta bunun hesabını vermekten bile kaçmaya başlamıştır.                 Halkın kafasında 128 milyar dolar ile ilgili çılgın sorular dolaşırken, salgın ipin ucunu kaçırmış her geçen gün halkımızın lebalep salonlarda virüs ölümleri karşı karşıya olurken tabi ki AKP boş durmayıp bir yandan da iktidara geldikleri günden bu güne olduğu gibi Cumhuriyet ve değerlerine zarar verme mücadelesini sürdürmektedir.                 AKP Milletvekili ve sosyal medyada fenomen olan  “Yeliz” lakabıyla da tanınan Ahmet Hamdi Çamlı isimli şahıs geçtiğimiz günlerde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu ve Türk halkına emanet ettiği Cumhuriyetimize “Çamuriyet” diyebilecek kadar alçalmış ve küçülmüştür. AKP’nin içinde bulunduğu durumu ve çaresizliğini elbette anlıyoruz.20 yıla yakın olan talan iktidarlarının sonuna geldiklerini gördükçe halkı kin ve nefret duyguları ile karşı karşıya getirerek ülkenin içinden çıkılması zor bir duruma sokulması talimatını alanların tavırları bunu gayet açık ve net bir şekilde yansıtmaktadır.                 Bu bağlamda cevabını beklediğimiz birkaç soruyu da muhataplarının cevaplaması için buradan soruyoruz!                 1-Cumhuriyet’e “Çamuriyet” diyerek hakaret eden AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı isimli şahsa, makam kapılarında “Cumhuriyet Savcısı” yazan ve görevleri Cumhuriyetin çıkarlarını korumak olan değerli Cumhuriyet Savcılarımız bir işlem başlatacaklar mı ?                 2-İlimiz AKP Milletvekillerinin bu şahıs ve söylemleri hakkındaki düşünce ve fikirleri nedir? Milletvekili olmalarını Cumhuriyete borçlu olanlar “Çamuriyet” hakaretini kabul edip susmaya devam mı edecekler?                  3-Ahmet Hamdi Çamlı’nın bu söylemini 15 Temmuz günü hain FETÖ Terör örgütünün Cumhuriyetimize karşı yapmaya çalıştığı darbe girişiminden ayıran özellik nedir?     
Sağlık Bakanının açıklaması ile sorumluluk 84 milyon vatandaşımıza eşit şekilde dağıtılmış ve halk sorumlu tutulmuştur

CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek yaptığı yazılı açıklamada; Tüm Dünya Covid-19 pandemisi ile mücadele ederken ne yazık ki Türkiye lebalep AKP kongrelerinin ardından bilim adamları ve sağlık çalışanlarının emeklerini yok sayarak ülkeyi büyük bir uçurumun kenarına taşımış, Sağlık Bakanının açıklaması ile sorumluluk 84 milyon vatandaşımıza eşit şekilde dağıtılmış ve halk sorumlu tutulmuştur. Ortaya çıkan her kötü sonucu ve faturasını halka paylaştırmakta usta olan iktidar her nedense buharlaşan 128 milyar Doları halkla paylaşmamış, hatta bunun hesabını vermekten bile kaçmaya başlamıştır.

                Halkın kafasında 128 milyar dolar ile ilgili çılgın sorular dolaşırken, salgın ipin ucunu kaçırmış her geçen gün halkımızın lebalep salonlarda virüs ölümleri karşı karşıya olurken tabi ki AKP boş durmayıp bir yandan da iktidara geldikleri günden bu güne olduğu gibi Cumhuriyet ve değerlerine zarar verme mücadelesini sürdürmektedir.

                AKP Milletvekili ve sosyal medyada fenomen olan  “Yeliz” lakabıyla da tanınan Ahmet Hamdi Çamlı isimli şahıs geçtiğimiz günlerde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu ve Türk halkına emanet ettiği Cumhuriyetimize “Çamuriyet” diyebilecek kadar alçalmış ve küçülmüştür. AKP’nin içinde bulunduğu durumu ve çaresizliğini elbette anlıyoruz.20 yıla yakın olan talan iktidarlarının sonuna geldiklerini gördükçe halkı kin ve nefret duyguları ile karşı karşıya getirerek ülkenin içinden çıkılması zor bir duruma sokulması talimatını alanların tavırları bunu gayet açık ve net bir şekilde yansıtmaktadır.

                Bu bağlamda cevabını beklediğimiz birkaç soruyu da muhataplarının cevaplaması için buradan soruyoruz!

                1-Cumhuriyet’e “Çamuriyet” diyerek hakaret eden AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı isimli şahsa, makam kapılarında “Cumhuriyet Savcısı” yazan ve görevleri Cumhuriyetin çıkarlarını korumak olan değerli Cumhuriyet Savcılarımız bir işlem başlatacaklar mı ?

                2-İlimiz AKP Milletvekillerinin bu şahıs ve söylemleri hakkındaki düşünce ve fikirleri nedir? Milletvekili olmalarını Cumhuriyete borçlu olanlar “Çamuriyet” hakaretini kabul edip susmaya devam mı edecekler? 

                3-Ahmet Hamdi Çamlı’nın bu söylemini 15 Temmuz günü hain FETÖ Terör örgütünün Cumhuriyetimize karşı yapmaya çalıştığı darbe girişiminden ayıran özellik nedir? 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.