DAVUTOĞLU GENÇLİK BULUŞMASINDA GÖZ YAŞLARINA HAKİM OLAMADI

SİYASET 20.05.2022 - 13:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3841+ kez okundu.
 

DAVUTOĞLU GENÇLİK BULUŞMASINDA GÖZ YAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Gelecek Partisi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı nedeniyle parti genel merkezinde ‘’Gençlik Buluşması’’ adıyla bir etkinlik düzenledi.
Gelecek Partisi Gençlik Kolları Başkanları ve parti yöneticilerinin katıldığı bu etkinlikte bir konuşma yapan Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, Kurtuluş Savaşında gençlerin rolüne dikkat çekti. Özellikle İzmir’de düşmana ilk kurşunu sıkan gazeteci Hasan Tahsin’in 31 yaşında bir genç olduğunu ve Mustafa Kemal Paşa’nın Samsun’a ayak basmasından 4 gün önce bu eylemi nedeniyle şehadete yürüdüğünü anlatırken sesinin titremesine ve gözlerinin yaşarmasına engel olamayan Davutoğlu katılımcılar tarafından dakikalarca alkışlandı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda gençlere sonsuz güvenini dile getiren Davutoğlu, kindar değil sevgi dolu ve donanımlı bir gençlik arzuladıklarını vurgulayarak gençlere çok güvendiğini ve sorumluluk almaktan asla kaçınmamaları gerektiğini söyledi. Mustafa Kemal’in Samsun’a 38 yaşında bir general olarak milli mücadeleyi örgütlemek üzere çıktığını ve esasen toplum dinamiklerinin de bu mücadeleye ruhen hazır olduklarını belirtti. Katılımcıların farklı duygular yaşadığı ve kimi zaman hüzün dolu kimi zaman şenlik havasında geçen Gençlik Buluşması, Davutoğlu’nun gençlerle toplu resim çektirmesinin ardından sona erdi.  
Gelecek Partisi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı nedeniyle parti genel merkezinde ‘’Gençlik Buluşması’’ adıyla bir etkinlik düzenledi.

Gelecek Partisi Gençlik Kolları Başkanları ve parti yöneticilerinin katıldığı bu etkinlikte bir konuşma yapan Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, Kurtuluş Savaşında gençlerin rolüne dikkat çekti. Özellikle İzmir’de düşmana ilk kurşunu sıkan gazeteci Hasan Tahsin’in 31 yaşında bir genç olduğunu ve Mustafa Kemal Paşa’nın Samsun’a ayak basmasından 4 gün önce bu eylemi nedeniyle şehadete yürüdüğünü anlatırken sesinin titremesine ve gözlerinin yaşarmasına engel olamayan Davutoğlu katılımcılar tarafından dakikalarca alkışlandı.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda gençlere sonsuz güvenini dile getiren Davutoğlu, kindar değil sevgi dolu ve donanımlı bir gençlik arzuladıklarını vurgulayarak gençlere çok güvendiğini ve sorumluluk almaktan asla kaçınmamaları gerektiğini söyledi. Mustafa Kemal’in Samsun’a 38 yaşında bir general olarak milli mücadeleyi örgütlemek üzere çıktığını ve esasen toplum dinamiklerinin de bu mücadeleye ruhen hazır olduklarını belirtti.

Katılımcıların farklı duygular yaşadığı ve kimi zaman hüzün dolu kimi zaman şenlik havasında geçen Gençlik Buluşması, Davutoğlu’nun gençlerle toplu resim çektirmesinin ardından sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.