DAVUTOĞLU'NDAN: BİR KURTARICIYA İHTİYACIMIZ YOK

SİYASET 06.05.2022 - 11:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3674+ kez okundu.
 

DAVUTOĞLU'NDAN: BİR KURTARICIYA İHTİYACIMIZ YOK

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu katıldığı sosyal medyada yayınında ‘’sistem’’ üzerine çok önemli açıklamalarında bulundu.
Davutoğlu, "Sistem kurmaktansa, kurtarıcı kişi arıyoruz. Bizim şu anda bir kurtarıcı kişi aramaya ihtiyacımız yok. Sistem kurmaya ihtiyacımız var" dedi. Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Ali Tarakcı ve Vidin Özyer'in sorularını cevapladı. Sistem üzerine açıklamalarda bulunan Davutoğlu, "Bizim şu anda bir kurtarıcı kişi aramaya ihtiyacımız yok. Sistem kurmaya ihtiyacımız var" dedi. Davutoğlu, "Benim altılı masadan da beklediğim, Gelecek Partisi'ni kurarken de söylediğim; 'size kurtarıcı getirmeyeceğiz, size öyle bir sistem kuracağız ki, bir devlet mimarisi kuracağız." ifadelerini kullandı. "Son dönemde sistem kurmaktansa, kurtarıcı kişi arıyoruz. "Öyle biri gelsin ki bizi buradan kurtarsın." Esas olan sistem kurmaktır. Sistem kurduğunuz zaman baştaki kişi ne olursa olsun sistem işler. Bizim şu anda bir kurtarıcı kişi aramaya ihtiyacımız yok. Sistem kurmaya ihtiyacımız var. Bu kadar şeyden sonra bizim birinci görevimiz, Türkiye'de bir daha böyle eğilip bükülmeyecek sağlamlıkta bir sistem kurmak. Benim altılı masadan da beklediğim, Gelecek Partisi'ni kurarken de söylediğim; 'size kurtarıcı getirmeyeceğiz, size öyle bir sistem kuracağız ki, bir devlet mimarisi kuracağız.' Biz yeni bir devlet mimarisi kurmak zorundayız. Vaadimiz bu, bu devleti siyasi ahlak temelli olarak, kurumsal tecrübeyi bugüne taşıyacak şekilde sistemi yeniden inşa edeceğiz. Devlet aklını millet vicdanı ve insanlık onuruyla buluşturacağız. Misyonum kendimi veya bir kişiyi iktidara getirmek değil, sistemi yeniden ayakları üzerine kurmaktır." Şeklinde ifadeler kullandı.  
Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu katıldığı sosyal medyada yayınında ‘’sistem’’ üzerine çok önemli açıklamalarında bulundu.

Davutoğlu, "Sistem kurmaktansa, kurtarıcı kişi arıyoruz. Bizim şu anda bir kurtarıcı kişi aramaya ihtiyacımız yok. Sistem kurmaya ihtiyacımız var" dedi. Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Ali Tarakcı ve Vidin Özyer'in sorularını cevapladı. Sistem üzerine açıklamalarda bulunan Davutoğlu, "Bizim şu anda bir kurtarıcı kişi aramaya ihtiyacımız yok. Sistem kurmaya ihtiyacımız var" dedi. Davutoğlu, "Benim altılı masadan da beklediğim, Gelecek Partisi'ni kurarken de söylediğim; 'size kurtarıcı getirmeyeceğiz, size öyle bir sistem kuracağız ki, bir devlet mimarisi kuracağız." ifadelerini kullandı.

"Son dönemde sistem kurmaktansa, kurtarıcı kişi arıyoruz. "Öyle biri gelsin ki bizi buradan kurtarsın." Esas olan sistem kurmaktır. Sistem kurduğunuz zaman baştaki kişi ne olursa olsun sistem işler. Bizim şu anda bir kurtarıcı kişi aramaya ihtiyacımız yok. Sistem kurmaya ihtiyacımız var. Bu kadar

şeyden sonra bizim birinci görevimiz, Türkiye'de bir daha böyle eğilip bükülmeyecek sağlamlıkta bir sistem kurmak. Benim altılı masadan da beklediğim, Gelecek Partisi'ni kurarken de söylediğim; 'size kurtarıcı getirmeyeceğiz, size öyle bir sistem kuracağız ki, bir devlet mimarisi kuracağız.' Biz yeni bir devlet mimarisi kurmak zorundayız. Vaadimiz bu, bu devleti siyasi ahlak temelli olarak, kurumsal tecrübeyi bugüne taşıyacak şekilde sistemi yeniden inşa edeceğiz. Devlet aklını millet vicdanı ve insanlık onuruyla buluşturacağız. Misyonum kendimi veya bir kişiyi iktidara getirmek değil, sistemi yeniden ayakları üzerine kurmaktır." Şeklinde ifadeler kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.