DEMOKRASİDEN UZAKLAŞMAK BULAŞICI MI?

SANAT 21.09.2021 - 17:39, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3001+ kez okundu.
 

DEMOKRASİDEN UZAKLAŞMAK BULAŞICI MI?

Demokrasinin en büyük sorununun herkesin demokrasiyi sadece kendisi için istiyor olması olduğuna dikkat çekti
İktidarın güç sarhoşluğuna yakalanarak demokrasiden hızla uzaklaşmasının başta CHP olmak üzere bazı muhalefet partilerine de sirayet ettiğini iddia eden Ekşi, uygulama ve söylemleriyle her geçen gün iktidara daha çok benzeyen muhalefet partilerinin, seçimi kazansalar bile ülkenin geleceği açısından kaybetmiş olacaklarını söyledi. Demokrasinin en büyük sorununun herkesin demokrasiyi sadece kendisi için istiyor olması olduğuna dikkat çeken ünlü reklam filmi Yönetmeni Abdullah Ekşi, eğer demokrasiyi amasız, fakatsız herkes için istemezsek asla gerçek demokrasiye ulaşamayacağımızı savundu.
Demokrasinin en büyük sorununun herkesin demokrasiyi sadece kendisi için istiyor olması olduğuna dikkat çekti

İktidarın güç sarhoşluğuna yakalanarak demokrasiden hızla uzaklaşmasının başta CHP olmak üzere bazı muhalefet partilerine de sirayet ettiğini iddia eden Ekşi, uygulama ve söylemleriyle her geçen gün iktidara daha çok benzeyen muhalefet partilerinin, seçimi kazansalar bile ülkenin geleceği açısından kaybetmiş olacaklarını söyledi.

Demokrasinin en büyük sorununun herkesin demokrasiyi sadece kendisi için istiyor olması olduğuna dikkat çeken ünlü reklam filmi Yönetmeni Abdullah Ekşi, eğer demokrasiyi amasız, fakatsız herkes için istemezsek asla gerçek demokrasiye ulaşamayacağımızı savundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.