DERECESİNİ VALİ VEKİLİ BALCIOĞLU İLE PAYLAŞTI

SPOR 17.05.2018 - 15:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4118+ kez okundu.
 

DERECESİNİ VALİ VEKİLİ BALCIOĞLU İLE PAYLAŞTI

Liseler Arası Türkiye Boks Şampiyonasında 60 Kiloda Türkiye 1’incisi olan Burdur Spor Lisesi Öğrencisi Hikmet Topal, Vali vekili Balcıoğulu’na ziyarette bulundu.
Burdur Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Atilla Aksoy, Spor Lisesi Müdürü Fethi Bulut ve Milli Takım Antrenörü Merdane Bağrıyanık ve Spor Lisesi öğretmeni Özgür kurtoğlu yer aldı.  Şampiyon sporcu Hikmet Topal 10-14 Mayıs tarihleri arasında Erzincan ilinde yapılan Liseler Arası Türkiye Boks Şampiyonasında Türkiye 1’incisi olmuştu. Burdur’a ayak basar basmaz Antrenörü Merdane Bağrıyanık ve okul yöneticileri ile ilk ziyaretini Burdur Valiliği’ne yaptı. Elde ettiği şampiyonlukla Burdur’a gurur yaşatan Topal’ı tebrik eden Vali Vekili Balcıoğlu, başarılarının devamını dileyerek sporcumuzun şampiyon olmasında emeği geçen başta Antrenörü Merdane Bağrıyanık olmak üzere, öğretmenlerine ve ailesine teşekkür etti.  
Liseler Arası Türkiye Boks Şampiyonasında 60 Kiloda Türkiye 1’incisi olan Burdur Spor Lisesi Öğrencisi Hikmet Topal, Vali vekili Balcıoğulu’na ziyarette bulundu.

Burdur Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Atilla Aksoy, Spor Lisesi Müdürü Fethi Bulut ve Milli Takım Antrenörü Merdane Bağrıyanık ve Spor Lisesi öğretmeni Özgür kurtoğlu yer aldı. 

Şampiyon sporcu Hikmet Topal 10-14 Mayıs tarihleri arasında Erzincan ilinde yapılan Liseler Arası Türkiye Boks Şampiyonasında Türkiye 1’incisi olmuştu. Burdur’a ayak basar basmaz Antrenörü Merdane Bağrıyanık ve okul yöneticileri ile ilk ziyaretini Burdur Valiliği’ne yaptı. Elde ettiği şampiyonlukla Burdur’a gurur yaşatan Topal’ı tebrik eden Vali Vekili Balcıoğlu, başarılarının devamını dileyerek sporcumuzun şampiyon olmasında emeği geçen başta Antrenörü Merdane Bağrıyanık olmak üzere, öğretmenlerine ve ailesine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.