DOKUZ İLDE BİN ÇOCUĞA ÜCRETSİZ BİN TABLET VE ÖĞÜN

YAŞAM 16.08.2021 - 11:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4149+ kez okundu.
 

DOKUZ İLDE BİN ÇOCUĞA ÜCRETSİZ BİN TABLET VE ÖĞÜN

Kellogg, Türkiye’de ise onları lezzetli besinlerle sevindirmek ve tam potansiyellerine ulaşmalarına yardımcı olmak için bin çocuğa bin tablet ve on beş bin öğün Coco Pops dağıttı
Dünyanın en büyük kahvaltılık gevrek üreticisi ve lider atıştırmalık şirketi Kellogg, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Migros iş birliği ile çocukların eğitimine destek verdi. Gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ankara, Antalya, Batman, Bursa, Denizli, Eskişehir, Giresun, İstanbul ve Mardin’de yaşayan ihtiyaç sahibi bin çocuğa ücretsiz tablet bilgisayar dağıtıldı. İnsanların besin ihtiyaçlarını tam olarak karşıladıkları iyi ve adil bir dünya vizyonuyla çalışan Kellogg, ‘Gelecek Onların Elinde’ sloganından yola çıkarak globalde uyguladığı ‘Daha İyi Günler’ projesini Türkiye’de de hayata geçirdi. Proje kapsamında dünya üzerinde 1 milyar insanın ihtiyaç duyduğu besinleri sağlayan Kellogg, Türkiye’de ise onları lezzetli besinlerle sevindirmek ve tam potansiyellerine ulaşmalarına yardımcı olmak için bin çocuğa bin tablet ve on beş bin öğün Coco Pops dağıttı. Kellogg, geçen mart ayından itibaren Migros mağazalarında satışa sunulan ürünlerinin gelirini TEGV’in desteği ile Türkiye’nin dört bir yanındaki teknolojiye erişimi olmayan çocukların eğitimine ve günlük öğün ihtiyacına aktardı. Eğitime katkı Kellogg Türkiye Genel Müdürü Burcu Yazıcı, Kellogg’un tüm dünyada ihtiyaç sahiplerine kahvaltılık öğün ulaştırdığı ‘Daha İyi Günler’ projesinin Türkiye’de ilk kez hayata geçtiğini söyledi. Kellogg’un sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam edeceğini belirten Yazıcı, “Kellogg Türkiye olarak çocuklarımıza destek olmak, çevrimiçi eğitimden faydalanmalarını istedik. Gerçekleştirdiğimiz iş birliğinden büyük memnuniyet duyuyoruz çünkü ihtiyaç sahibi çocukların eğitimine ve öğün ihtiyacına katkı sağlamak bizim için her şeyden önemli. Çocukların gelişimini önemsiyor ve gelecekte başarılı olmalarını öncelik edinerek hareket ediyoruz. Vizyonumuz gereği insanların sadece doymak için yemelerini değil, besin ihtiyaçlarını da tam olarak karşıladıkları iyi ve adil bir dünya oluşturmak için çalışıyoruz. Bundan dolayı da ‘Gelecek Onların Elinde’ sloganından yola çıkarak bu projeyi hayata geçirdik. Çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu görünce projemizin asıl amacına ulaştığına inanıyoruz” dedi. Ankara, Batman, Mardin, Giresun… Yazıcı, çocukların pandemi sürecinde uzaktan eğitimi daha verimli geçirmeleri için TEGV iş birliğiyle gerçekleştirdikleri bu projeyle ihtiyaç sahibi çocuklara tablet bilgisayar yardımında bulunduklarını belirtti. Yazıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’deki projemizde çocuklarımıza tabletlerini ulaştırırken aynı zamanda Coco Pops ürünlerimizi sunduk, besleyici ve keyifli bir öğünle buluşmalarını istedik. Ankara, Antalya, Batman, Bursa, Denizli, Eskişehir, Giresun, İstanbul ve Mardin’deki ihtiyaç sahibi çocuklar dağıttığımız tablet bilgisayarlarıyla EBA sistemine rahatlıkla giriş yapabiliyorlar. Ayrıca TEGV’in Fen, Matematik, İngilizce, Bilişim, Okuma, Sosyal ve Duygusal Öğrenme alanlarında sunduğu okul destek programlarına da ulaşmaları mümkün.”  
Kellogg, Türkiye’de ise onları lezzetli besinlerle sevindirmek ve tam potansiyellerine ulaşmalarına yardımcı olmak için bin çocuğa bin tablet ve on beş bin öğün Coco Pops dağıttı

Dünyanın en büyük kahvaltılık gevrek üreticisi ve lider atıştırmalık şirketi Kellogg, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Migros iş birliği ile çocukların eğitimine destek verdi. Gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ankara, Antalya, Batman, Bursa, Denizli, Eskişehir, Giresun, İstanbul ve Mardin’de yaşayan ihtiyaç sahibi bin çocuğa ücretsiz tablet bilgisayar dağıtıldı.

İnsanların besin ihtiyaçlarını tam olarak karşıladıkları iyi ve adil bir dünya vizyonuyla çalışan Kellogg, ‘Gelecek Onların Elinde’ sloganından yola çıkarak globalde uyguladığı ‘Daha İyi Günler’ projesini Türkiye’de de hayata geçirdi. Proje kapsamında dünya üzerinde 1 milyar insanın ihtiyaç duyduğu besinleri sağlayan Kellogg, Türkiye’de ise onları lezzetli besinlerle sevindirmek ve tam potansiyellerine ulaşmalarına yardımcı olmak için bin çocuğa bin tablet ve on beş bin öğün Coco Pops dağıttı. Kellogg, geçen mart ayından itibaren Migros mağazalarında satışa sunulan ürünlerinin gelirini TEGV’in desteği ile Türkiye’nin dört bir yanındaki teknolojiye erişimi olmayan çocukların eğitimine ve günlük öğün ihtiyacına aktardı.

Eğitime katkı

Kellogg Türkiye Genel Müdürü Burcu Yazıcı, Kellogg’un tüm dünyada ihtiyaç sahiplerine kahvaltılık öğün ulaştırdığı ‘Daha İyi Günler’ projesinin Türkiye’de ilk kez hayata geçtiğini söyledi. Kellogg’un sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam edeceğini belirten Yazıcı, “Kellogg Türkiye olarak çocuklarımıza destek olmak, çevrimiçi eğitimden faydalanmalarını istedik. Gerçekleştirdiğimiz iş birliğinden büyük memnuniyet duyuyoruz çünkü ihtiyaç sahibi çocukların eğitimine ve öğün ihtiyacına katkı sağlamak bizim için her şeyden önemli. Çocukların gelişimini önemsiyor ve gelecekte başarılı olmalarını öncelik edinerek hareket ediyoruz. Vizyonumuz gereği insanların sadece doymak için yemelerini değil, besin ihtiyaçlarını da tam olarak karşıladıkları iyi ve adil bir dünya oluşturmak için çalışıyoruz. Bundan dolayı da ‘Gelecek Onların Elinde’ sloganından yola çıkarak bu projeyi hayata geçirdik. Çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu görünce projemizin asıl amacına ulaştığına inanıyoruz” dedi.

Ankara, Batman, Mardin, Giresun…

Yazıcı, çocukların pandemi sürecinde uzaktan eğitimi daha verimli geçirmeleri için TEGV iş birliğiyle gerçekleştirdikleri bu projeyle ihtiyaç sahibi çocuklara tablet bilgisayar yardımında bulunduklarını belirtti. Yazıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’deki projemizde çocuklarımıza tabletlerini ulaştırırken aynı zamanda Coco Pops ürünlerimizi sunduk, besleyici ve keyifli bir öğünle buluşmalarını istedik. Ankara, Antalya, Batman, Bursa, Denizli, Eskişehir, Giresun, İstanbul ve Mardin’deki ihtiyaç sahibi çocuklar dağıttığımız tablet bilgisayarlarıyla EBA sistemine rahatlıkla giriş yapabiliyorlar. Ayrıca TEGV’in Fen, Matematik, İngilizce, Bilişim, Okuma, Sosyal ve Duygusal Öğrenme alanlarında sunduğu okul destek programlarına da ulaşmaları mümkün.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.