DOYAMADIM" ŞARKIMI OKAN BAYÜLGEN'E YAZMADIM

DİĞER 03.08.2023 - 16:21, Güncelleme: 03.08.2023 - 16:21 3680+ kez okundu.
 

DOYAMADIM" ŞARKIMI OKAN BAYÜLGEN'E YAZMADIM

Göktürk Dergisi'ne verdiği röportajda Deniz Seki, "Sizde yeri ayrı olan bir şarkı var mı?" sorusuna şöyle yanıt verdi:
 "Herkes doyamadım isimli şarkımı Okan Bayülgen'e yazdığımı düşündü fakat ben o şarkımı çok erken yaşta kaybettiğim babam için yazmıştım."  *İşimi aşkla yapıyorum. Şarkılarımı yaşayıp yazıyorum.* Göktürk Dergisi'ne verdiği röportajda Deniz Seki'ye sahne performansı hakkındaki bir soru yöneltildiğinde Deniz Seki'den sahneye duyduğu sevgiyi anlatan bir cevap geldi: "İşimi aşkla yapıyorum ve şarkılarımı yaşayarak yazıyorum. Ayrıca çok iyi bir gözlemciyim, her hikâye bei başka bir yere götürüyor. Sahnede de hep gözlerim kapalıdır zaten. Şarkılarımı o şekilde daha iyi hissediyorum diyebilirim."  
Göktürk Dergisi'ne verdiği röportajda Deniz Seki, "Sizde yeri ayrı olan bir şarkı var mı?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

 "Herkes doyamadım isimli şarkımı Okan Bayülgen'e yazdığımı düşündü fakat ben o şarkımı çok erken yaşta kaybettiğim babam için yazmıştım." 

*İşimi aşkla yapıyorum. Şarkılarımı yaşayıp yazıyorum.*

Göktürk Dergisi'ne verdiği röportajda Deniz Seki'ye sahne performansı hakkındaki bir soru yöneltildiğinde Deniz Seki'den sahneye duyduğu sevgiyi anlatan bir cevap geldi: "İşimi aşkla yapıyorum ve şarkılarımı yaşayarak yazıyorum. Ayrıca çok iyi bir gözlemciyim, her hikâye bei başka bir yere götürüyor. Sahnede de hep gözlerim kapalıdır zaten. Şarkılarımı o şekilde daha iyi hissediyorum diyebilirim."

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.