DÜNYA STARI TURNER’DEN BÜYÜK ÖVGÜ ALDI

SANAT 06.10.2021 - 09:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2627+ kez okundu.
 

DÜNYA STARI TURNER’DEN BÜYÜK ÖVGÜ ALDI

Bugüne kadar Türkiye’ye birçok kez gelen ve tam bir Türkiye Aşığı olan ABD’li ünlü şarkıcı Joe Lynn Turner,10 günlük tatil için yine İstanbul’u tercih etti.
Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelen dünyaca ünlü ABD’li Rock sanatçısı Joe Lynn Turner, bir süre önce piyasaya sürdüğü ‘Ciran’isimli şarkısıyla büyük çıkış yakalayan ve şarkıs 10 milyon tıklanan Anıl Alan’ın sesine hayran  kaldı. Bugüne kadar Türkiye’ye birçok kez gelen ve tam bir Türkiye Aşığı olan ABD’li ünlü şarkıcı Joe Lynn Turner,10 günlük tatil için yine İstanbul’u tercih etti. Sultanahmet’te bir otelin teras katında  dostlarıyla bir araya gelen  Joe Lynn Turner,bir süre önce ‘Ciran’isimli şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Anıl Alan ile tanıştı. Yemekte zirve yapan türküsüne okuyan Alan,ünlü Rock sanatçısı Turner’den büyük övgü aldı. Başarılı Türkücünün yorumunu çok beğendiğini dile getiren Turner, ‘Saz çalmayı çok sevdiğini söyleyerek Türkülerimizi de beğendiğini söyledi.  
Bugüne kadar Türkiye’ye birçok kez gelen ve tam bir Türkiye Aşığı olan ABD’li ünlü şarkıcı Joe Lynn Turner,10 günlük tatil için yine İstanbul’u tercih etti.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelen dünyaca ünlü ABD’li Rock sanatçısı Joe Lynn Turner, bir süre önce piyasaya sürdüğü ‘Ciran’isimli şarkısıyla büyük çıkış yakalayan ve şarkıs 10 milyon tıklanan Anıl Alan’ın sesine hayran  kaldı.

Bugüne kadar Türkiye’ye birçok kez gelen ve tam bir Türkiye Aşığı olan ABD’li ünlü şarkıcı Joe Lynn Turner,10 günlük tatil için yine İstanbul’u tercih etti. Sultanahmet’te bir otelin teras katında  dostlarıyla bir araya gelen  Joe Lynn Turner,bir süre önce ‘Ciran’isimli şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Anıl Alan ile tanıştı. Yemekte zirve yapan türküsüne okuyan Alan,ünlü Rock sanatçısı Turner’den büyük övgü aldı. Başarılı Türkücünün yorumunu çok beğendiğini dile getiren Turner, ‘Saz çalmayı çok sevdiğini söyleyerek Türkülerimizi de beğendiğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.