EMİNÖNÜ’NDE Kİ BALIK EKMEK TEKNESİNE KAYYUM TAYİN EDİLDİ

YAŞAM 30.04.2021 - 13:03, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4264+ kez okundu.
 

EMİNÖNÜ’NDE Kİ BALIK EKMEK TEKNESİNE KAYYUM TAYİN EDİLDİ

Tekne sahipleri ile Belediye arasında sıksık gündeme gelen Balık Ekmek teknelerinin işletmeciliğinde ortaklar arasında da büyük bir savaş var.
Eminönü sahilinde yer alan üç adet teknenin her biri ayrı ayrı resmi olarak tek kişi adına kayıtlı olmakla beraber bu tekneler çok ortaklı bir işletmedir. Yıllardır kendi aralarında yazılı olmayan kurallara gore yönetilmektedir. Elde edilen hasılat ise ortaklar arasında paylarına gore dağıtılmaktadır. Ancak geçtiğimiz günlerde Kalyatai Barbaros isimli teknenin ortaklarından ve adli sicili oldukça kabarık olan Arif Hikmetİlke bir grup adamı ile birlikte şirket merkezini basmış ortaklar arasında çıkan çatışma sonrasın da Arif Hikmetİlke Kalyatai Barbaros isimli tekneye, işyerine ve diğer ortakların paylarına el koymuş konu medyaya intikal etmiştir. Ortaklardan FethullahDurmuşlar, balık ekmek mafyası çatışmasını Avukatı Leman Türkmenoğlu vasıtası ile yargıya taşımış ve hukuk dışı eylemler ile balık ekmek ekmek teknelerinin yönetimini ele almak isteyen Arif Hikmetİlke’ye hukuk savaşı başlatmıştır. Balık Ekmek işletmelerinin haksız ve hukuksuz gidişatına son vermek, paylaşılamayan rantına dil dağılımını ve yönetimini sağlamak, gasp edilen hakları haksahibine iade etmek, Çıkar amaçlı suç teşkil eden eylemlere engel olmak amacı ile çok sayıda dava açan Av. Leman Türkmenoğlubirilkedahaimzaatmışvebalıkekmekteknesinedenetimkayyumuatanmasınısağlamıştır. Denetim Kayyumu tayin edilmesi ile birlikte kayıtdışı gelir ve gider kayıt altına alınacak, balık ekmek teknelerinin işletmeciliği için sürgelmekte olan ve geçmişte çok sayıda insanın vücut ve hayat bütünlüğüne zarar veren olaylar çatışmalar böylece önlemaltına alınacaktır. Kalyatai Barbaros isimli teknenin işletmesineden etim kayyumu atanmasını sağlayarak büyük bir başarıya daha imza atan Av. Leman Türkmen oğlu amacının, ortaklararasıadilyönetimilkeleriçerçevesindeişletmeninyönetilmesi, kayıt dışı faaliyetlerin ve hukuk dışı eylemlere son verilmesi olduğunu ifade etmiştir.    
Tekne sahipleri ile Belediye arasında sıksık gündeme gelen Balık Ekmek teknelerinin işletmeciliğinde ortaklar arasında da büyük bir savaş var.

Eminönü sahilinde yer alan üç adet teknenin her biri ayrı ayrı resmi olarak tek kişi adına kayıtlı olmakla beraber bu tekneler çok ortaklı bir işletmedir. Yıllardır kendi aralarında yazılı olmayan kurallara gore yönetilmektedir. Elde edilen hasılat ise ortaklar arasında paylarına gore dağıtılmaktadır.

Ancak geçtiğimiz günlerde Kalyatai Barbaros isimli teknenin ortaklarından ve adli sicili oldukça kabarık olan Arif Hikmetİlke bir grup adamı ile birlikte şirket merkezini basmış ortaklar arasında çıkan çatışma sonrasın da Arif Hikmetİlke Kalyatai Barbaros isimli tekneye, işyerine ve diğer ortakların paylarına el koymuş konu medyaya intikal etmiştir.

Ortaklardan FethullahDurmuşlar, balık ekmek mafyası çatışmasını Avukatı Leman Türkmenoğlu vasıtası ile yargıya taşımış ve hukuk dışı eylemler ile balık ekmek ekmek teknelerinin yönetimini ele almak isteyen Arif Hikmetİlke’ye hukuk savaşı başlatmıştır.

Balık Ekmek işletmelerinin haksız ve hukuksuz gidişatına son vermek, paylaşılamayan rantına dil dağılımını ve yönetimini sağlamak, gasp edilen hakları haksahibine iade etmek, Çıkar amaçlı suç teşkil eden eylemlere engel olmak amacı ile çok sayıda dava açan Av. Leman Türkmenoğlubirilkedahaimzaatmışvebalıkekmekteknesinedenetimkayyumuatanmasınısağlamıştır. Denetim Kayyumu tayin edilmesi ile birlikte kayıtdışı gelir ve gider kayıt altına alınacak, balık ekmek teknelerinin işletmeciliği için sürgelmekte olan ve geçmişte çok sayıda insanın vücut ve hayat bütünlüğüne zarar veren olaylar çatışmalar böylece önlemaltına alınacaktır.

Kalyatai Barbaros isimli teknenin işletmesineden etim kayyumu atanmasını sağlayarak büyük bir başarıya daha imza atan Av. Leman Türkmen oğlu amacının, ortaklararasıadilyönetimilkeleriçerçevesindeişletmeninyönetilmesi, kayıt dışı faaliyetlerin ve hukuk dışı eylemlere son verilmesi olduğunu ifade etmiştir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.