EMNİYET EKİPLERİNDEN ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK

ASAYİŞ 11.11.2021 - 17:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2994+ kez okundu.
 

EMNİYET EKİPLERİNDEN ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde narkotik suçlarıyla mücadele kapsamında devam edilmektedir. Yürütülen çalışmalarda şebeke çökertilmiştir.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 15 Ekim 2021- 3 Kasım 2021 tarihleri arasında uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan/kullanan şahıslara yönelik çalışmalar yapılmıştır.  NARKOTİMLER TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALARDA Burdur İl Merkezi ve İlçelerde yürütülen çalışmalarda Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmalatı Ve Ticareti ve Kullanmak İçin Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak suçu kapsamında 23 şahsa işlem yapılmış, işlem yapılan şahısların üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda;  •    5,83 gram skunk,  •    5,81 gram esrar,  •    13,96 gram eroin,  •    3,75 gram metamfetamin ve  •    3 adet sentetik ecza ele geçirilmiş, Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmalatı Ve Ticareti suçu kapsamında işlem yapılan 2 şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, 21 şahıs işlemlerinin tamamlanmasına müteakip Emniyetten serbest bırakılmıştır.      
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde narkotik suçlarıyla mücadele kapsamında devam edilmektedir. Yürütülen çalışmalarda şebeke çökertilmiştir.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 15 Ekim 2021- 3 Kasım 2021 tarihleri arasında uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan/kullanan şahıslara yönelik çalışmalar yapılmıştır.

 NARKOTİMLER TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALARDA

Burdur İl Merkezi ve İlçelerde yürütülen çalışmalarda Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmalatı Ve Ticareti ve Kullanmak İçin Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak suçu kapsamında 23 şahsa işlem yapılmış, işlem yapılan şahısların üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda; 

•    5,83 gram skunk, 
•    5,81 gram esrar, 
•    13,96 gram eroin, 
•    3,75 gram metamfetamin ve 
•    3 adet sentetik ecza ele geçirilmiş,

Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmalatı Ve Ticareti suçu kapsamında işlem yapılan 2 şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, 21 şahıs işlemlerinin tamamlanmasına müteakip Emniyetten serbest bırakılmıştır.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.