ENGELLERİ AŞARAK MADALYALARI ALDILAR!

SPOR 19.03.2019 - 10:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3945+ kez okundu.
 

ENGELLERİ AŞARAK MADALYALARI ALDILAR!

İstanbul Rumeli Üniversitesi’nin Spor Kulübü sporcuları Görme Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda 4’ü altın 4’ü Gümüş ve 3’ü Bronz olmak üzere toplam 11 madalya kazandı.
İstanbul Rumeli Üniversitesi Spor Kulübü sporcuları isimlerinden söz ettirmeye devam ediyor. Genç bir üniversite olmasına rağmen adını başarılarıyla duyuran İstanbul Rumeli Üniversitesi sporcuları, “Görme Engelliler Yüzme Şampiyonası”nda muhteşem sonuçlar elde etti. 16 – 17 Mart 2019 tarihinde Alanya’da gerçekleşen ve 57 kulüpten 25 kadın, 80 erkek olmak üzere toplam 105 sporcunun katıldığı Türkiye Görme Engelliler Yüzme Takım ve Bireysel Türkiye Yüzme Şampiyonası’na 3 sporcusuyla katılan İstanbul Rumeli Üniversitesi altın ve gümüş madalyaları topladı. İki gün süren şampiyonaya İstanbul Rumeli Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Spor Danışmanı Seda Ocak, İstanbul Rumeli Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Özhan Akın ve Antrenör Dr. Durhan Aslan ile hazırlanan sporcular Emirhan Yılmaz, Betül Malkoç ve Hayrunnisa Malkoç toplamda 4 Altın, 4 Gümüş ve 3 Bronz madalya alarak yarışmaları kapadılar.  
İstanbul Rumeli Üniversitesi’nin Spor Kulübü sporcuları Görme Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda 4’ü altın 4’ü Gümüş ve 3’ü Bronz olmak üzere toplam 11 madalya kazandı.

İstanbul Rumeli Üniversitesi Spor Kulübü sporcuları isimlerinden söz ettirmeye devam ediyor. Genç bir üniversite olmasına rağmen adını başarılarıyla duyuran İstanbul Rumeli Üniversitesi sporcuları, “Görme Engelliler Yüzme Şampiyonası”nda muhteşem sonuçlar elde etti.

16 – 17 Mart 2019 tarihinde Alanya’da gerçekleşen ve 57 kulüpten 25 kadın, 80 erkek olmak üzere toplam 105 sporcunun katıldığı Türkiye Görme Engelliler Yüzme Takım ve Bireysel Türkiye Yüzme Şampiyonası’na 3 sporcusuyla katılan İstanbul Rumeli Üniversitesi altın ve gümüş madalyaları topladı.

İki gün süren şampiyonaya İstanbul Rumeli Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Spor Danışmanı Seda Ocak, İstanbul Rumeli Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Özhan Akın ve Antrenör Dr. Durhan Aslan ile hazırlanan sporcular Emirhan Yılmaz, Betül Malkoç ve Hayrunnisa Malkoç toplamda 4 Altın, 4 Gümüş ve 3 Bronz madalya alarak yarışmaları kapadılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.