TGC: AA HATAY MUHABİRİ BURAK MİLLİ’NİN AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ

10.02.2023 - 11:51, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 4563+ kez okundu.
 

TGC: AA HATAY MUHABİRİ BURAK MİLLİ’NİN AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, depremde yaşamını kaybeden AA muhabiri Burak Milli, eşi ve beş aylık bebeği için baş sağlığı mesajı yayınladı.
“Türkiye’nin 10 ilini etkileyen depremde binlerce yurttaşımızla birlikte Anadolu Ajansı’nın Hatay muhabiri Burak Milli ve ailesini de kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Hatay'ın İskenderun ilçesinde oturdukları apartmanın depremde yıkılması sonucu 31 yaşında olan Burak Milli, eşi Ayşen Milli ve kız çocukları Eylül Lina enkaz altında kaldı. Arama kurtarma ekipleri ve gönüllüler, depremin ardından dördüncü günde, Milli ailesinin cansız bedenlerine ulaşabildi. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan Burak Milli, Hatay'ın yanı sıra Suriye sınırındaki gelişmeleri de izlemişti. Burak Milli’nin ailesinin, yakınlarının, arkadaşlarının ve Anadolu Ajansı çalışanlarının acısını paylaşıyor, baş sağlığı ve sabır diliyoruz. Bir kez daha depremde yaşamını kaybeden tüm yurttaşlarımızın ailelerine baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diliyor, enkaz altında kalan yurttaşlarımızın ise en kısa sürede kurtarılmasını umut ediyoruz.”
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, depremde yaşamını kaybeden AA muhabiri Burak Milli, eşi ve beş aylık bebeği için baş sağlığı mesajı yayınladı.

Türkiye’nin 10 ilini etkileyen depremde binlerce yurttaşımızla birlikte Anadolu Ajansı’nın Hatay muhabiri Burak Milli ve ailesini de kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Hatay'ın İskenderun ilçesinde oturdukları apartmanın depremde yıkılması sonucu 31 yaşında olan Burak Milli, eşi Ayşen Milli ve kız çocukları Eylül Lina enkaz altında kaldı. Arama kurtarma ekipleri ve gönüllüler, depremin ardından dördüncü günde, Milli ailesinin cansız bedenlerine ulaşabildi. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan Burak Milli, Hatay'ın yanı sıra Suriye sınırındaki gelişmeleri de izlemişti. Burak Milli’nin ailesinin, yakınlarının, arkadaşlarının ve Anadolu Ajansı çalışanlarının acısını paylaşıyor, baş sağlığı ve sabır diliyoruz. Bir kez daha depremde yaşamını kaybeden tüm yurttaşlarımızın ailelerine baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diliyor, enkaz altında kalan yurttaşlarımızın ise en kısa sürede kurtarılmasını umut ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.