FATURAYI BUCAK HALKINA KESEMEZSİNİZ, KES-TİR-ME-YİZ

SİYASET 28.12.2020 - 14:03, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3250+ kez okundu.
 

FATURAYI BUCAK HALKINA KESEMEZSİNİZ, KES-TİR-ME-YİZ

Bucak İYİ Parti İlçe Başkanı Sefa Sönmez, Belediye Başkanı Emrullah Ünal tarafından halka su tasarrufu konusundaki açıklamalarına önce teşekkür etti sonra eleştirdi.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal şahsi sosyal medya hesabından Bucaklı hemşerilerimizi içme suyu konusunda tasarrufa gidilmesi için bir uyarı yazısı yayınladı. Başkan ‘Bu yıl geçtiğimiz yıllara göre ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de mevsimsel yağışların az olması nedeniyle ilçemize kullanma ve içme suyu sağlayan  sondajlarımızın büyük bir bölümünde yeterli su seviyesinin olmaması mevcut su seviyesinin düştüğünü, yetersiz olduğunu bazı sondajların ise kapatıldığını’ söyleyerek Bucak halkına su kullanımlarında dikkatli olmalarını ve israf etmemelerini istemiştir. Belediye Başkanı haklıdır, Elbette ki sadece suyun değil, insan yaşamında önemli olan her şeyin israfı Dinimizce de haramdır.                                   ASTBESLİ BORULAR KANSER YAPIYOR VE SU KAÇAKLARI VAR Yaklaşık olarak 11-12 yıldır Bucak Belediyesini iktidar partisi AKP’nin Belediye Başkanları yönetiyor, her seçim döneminde Eski Belediye Başkanlarının döşediği ve Halkı Kanser yaptığını söyleyerek değiştirmeyi vaad ettiğiniz Asbestli Su Borularının tamamını Niye Değiştirmiyorsunuz? 2019 yılında Emrullah Ünal'ın da seçim vaatleri arasında yer alan ve seçimden sonra ilk meclis toplantılarında gündeme getirerek Meclisten Yeni Su depolarının yapımı ve Mevcut Su Depolarının bakım onarım için 8 Milyon(8 Trilyon) Borçlanma yetkisi aldınız ve sizlere soruyorum ve Milletimiz huzurunda sorma hakkı buluyorum.. Su depolarının ve ASBESTLİ KANSEROJEN MADDE BARINDIRDIĞI DÜŞÜNÜLEN İSALE HATLARININ bakım onarım için bizimde MECLİSTE onay verdiğimiz maddi kaynağı ne yaptınız?                                   AKILLI SAYAÇ PROJESİ NEDEN UYGULANMADI Yine Meclis'te Akıllı Sayaçlara geçmek için oy birliği ile karar aldınız, yetki elinizde. Neden hala yeni yapılar haricinde diğer hanelere de uygulamadınız? İlçemizin bazı mahallelerin de su sayacına girmeden kaçak su kullanımı tespitleriniz var? Bunlara önlem olarak ne yaptınız? Su borcunu günü gününe ödeyen, kul hakkına riayet eden Bucaklı hemşerilerimize kendisini yolunacak kaz gibi HİSSETTİRMEYE ne hakkınız var? Bu ilçenin Su boru hatlarını,Ana borular,Dağıtım boruları ve 8 Milyon TL borçlanma yetkisi alarak yapacağım dediğiniz yeni model su depolarını bir an evvel yapın. Kendi Beceriksizliğinizi Bucaklı hemşerilerimize kesmeyin!!! Seçimden önce hani diyordunuz ya, İktidar Partisi'nin Belediyesi olursa para ve hizmet OLUK OLUK akacaktı? Hadi bakalım görelim hiç bitmeyeceğini düşündüğünüz iktidarınızı..  Madem para hizmet oluk oluk akacaktı, İktidarsınız ya! 12 yıldır Belediyeyi 100 milyon üzerinde borca niye soktunuz, borca soktunuz ama hala su kaçaklarını bile önleyemiyorsunuz
Bucak İYİ Parti İlçe Başkanı Sefa Sönmez, Belediye Başkanı Emrullah Ünal tarafından halka su tasarrufu konusundaki açıklamalarına önce teşekkür etti sonra eleştirdi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal şahsi sosyal medya hesabından Bucaklı hemşerilerimizi içme suyu konusunda tasarrufa gidilmesi için bir uyarı yazısı yayınladı. Başkan ‘Bu yıl geçtiğimiz yıllara göre ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de mevsimsel yağışların az olması nedeniyle ilçemize kullanma ve içme suyu sağlayan  sondajlarımızın büyük bir bölümünde yeterli su seviyesinin olmaması mevcut su seviyesinin düştüğünü, yetersiz olduğunu bazı sondajların ise kapatıldığını’ söyleyerek Bucak halkına su kullanımlarında dikkatli olmalarını ve israf etmemelerini istemiştir. Belediye Başkanı haklıdır, Elbette ki sadece suyun değil, insan yaşamında önemli olan her şeyin israfı Dinimizce de haramdır.

                                  ASTBESLİ BORULAR KANSER YAPIYOR VE SU KAÇAKLARI VAR

Yaklaşık olarak 11-12 yıldır Bucak Belediyesini iktidar partisi AKP’nin Belediye Başkanları yönetiyor, her seçim döneminde Eski Belediye Başkanlarının döşediği ve Halkı Kanser yaptığını söyleyerek değiştirmeyi vaad ettiğiniz Asbestli Su Borularının tamamını Niye Değiştirmiyorsunuz? 2019 yılında Emrullah Ünal'ın da seçim vaatleri arasında yer alan ve seçimden sonra ilk meclis toplantılarında gündeme getirerek Meclisten Yeni Su depolarının yapımı ve Mevcut Su Depolarının bakım onarım için 8 Milyon(8 Trilyon) Borçlanma yetkisi aldınız ve sizlere soruyorum ve Milletimiz huzurunda sorma hakkı buluyorum.. Su depolarının ve ASBESTLİ KANSEROJEN MADDE BARINDIRDIĞI DÜŞÜNÜLEN İSALE HATLARININ bakım onarım için bizimde MECLİSTE onay verdiğimiz maddi kaynağı ne yaptınız?

                                  AKILLI SAYAÇ PROJESİ NEDEN UYGULANMADI

Yine Meclis'te Akıllı Sayaçlara geçmek için oy birliği ile karar aldınız, yetki elinizde. Neden hala yeni yapılar haricinde diğer hanelere de uygulamadınız? İlçemizin bazı mahallelerin de su sayacına girmeden kaçak su kullanımı tespitleriniz var? Bunlara önlem olarak ne yaptınız? Su borcunu günü gününe ödeyen, kul hakkına riayet eden Bucaklı hemşerilerimize kendisini yolunacak kaz gibi HİSSETTİRMEYE ne hakkınız var? Bu ilçenin Su boru hatlarını,Ana borular,Dağıtım boruları ve 8 Milyon TL borçlanma yetkisi alarak yapacağım dediğiniz yeni model su depolarını bir an evvel yapın. Kendi Beceriksizliğinizi Bucaklı hemşerilerimize kesmeyin!!!

Seçimden önce hani diyordunuz ya, İktidar Partisi'nin Belediyesi olursa para ve hizmet OLUK OLUK akacaktı?

Hadi bakalım görelim hiç bitmeyeceğini düşündüğünüz iktidarınızı..

 Madem para hizmet oluk oluk akacaktı, İktidarsınız ya! 12 yıldır Belediyeyi 100 milyon üzerinde borca niye soktunuz, borca soktunuz ama hala su kaçaklarını bile önleyemiyorsunuz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.