GAYRİMENKUL KAZANDIRIYOR

DİĞER 30.12.2021 - 01:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2083+ kez okundu.
 

GAYRİMENKUL KAZANDIRIYOR

Türk baba ile Öğretmen Rus annenin tek çocuğu olan Gayrimenkul Danışmanı Timur Sotskov,başarılı çalışmalarıyla Rusya başta olmak üzere birçok ülkede ödüller aldı.
Henüz 25 yaşında olmasına rağmen Profesyonel Gayrimenkul Danışmanlığı kariyerine 18 ödül sığdıran Timur Sotskov, 2021 yılı Amerika ve Kanada hariç tüm danışmanlar arasında gayrimenkul satışında İstanbul Avrupa birincisi oldu. 2015 yılında Türkiye’ye gelen genç adam ünlülerin emlakçısı danışmanı unvanını elde etti. 2021’DE ÜNLÜ İSİMLERİ GAYRİMENKULE YATIRIM YAPTI 2021 yılı içerisinde birçok ünlü ismin gayrimenkule yatırım yaptıklarını belirten Timur Sotskov, ‘Birçok ünlü isimle bir araya geliyoruz. Onlara gayrimenkule yatırım yapmalarının daha doğru olacağını söyledik. Çünkü  en sağlam yatırım bu. Gayri menkul asla değer kaybetmez. Tavsiyelerimizi dinleyip gayrimenkule yatırım yapan birçok ünlü isim kazancına kazanç kattı. Vatandaşlara da tek tevsiyem gayrimenkule yatırım yapmaları dedi..   
Türk baba ile Öğretmen Rus annenin tek çocuğu olan Gayrimenkul Danışmanı Timur Sotskov,başarılı çalışmalarıyla Rusya başta olmak üzere birçok ülkede ödüller aldı.

Henüz 25 yaşında olmasına rağmen Profesyonel Gayrimenkul Danışmanlığı kariyerine 18 ödül sığdıran Timur Sotskov, 2021 yılı Amerika ve Kanada hariç tüm danışmanlar arasında gayrimenkul satışında İstanbul Avrupa birincisi oldu. 2015 yılında Türkiye’ye gelen genç adam ünlülerin emlakçısı danışmanı unvanını elde etti.

2021’DE ÜNLÜ İSİMLERİ GAYRİMENKULE YATIRIM YAPTI

2021 yılı içerisinde birçok ünlü ismin gayrimenkule yatırım yaptıklarını belirten Timur Sotskov, ‘Birçok ünlü isimle bir araya geliyoruz. Onlara gayrimenkule yatırım yapmalarının daha doğru olacağını söyledik. Çünkü  en sağlam yatırım bu. Gayri menkul asla değer kaybetmez. Tavsiyelerimizi dinleyip gayrimenkule yatırım yapan birçok ünlü isim kazancına kazanç kattı. Vatandaşlara da tek tevsiyem gayrimenkule yatırım yapmaları dedi.. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.